Verkocht
Koningsdiep 14
in Brielle

In de mooie en gewilde wijk Nieuwland is deze ruime 2/1 kapwoning gelegen. De woning is voorzien van een praktische indeling met veel opbergruimte op een groot perceel. Alle nodige dagelijkse voorzieningen zijn op kortgelegen afstand. Ook het mooie en oude centrum van de vesting van Brielle is eenvoudig te bereiken. Doordat uitvalswegen zoals de A15, A20 en A4 snel bereikbaar zijn, is er een goede connectie met de omliggende dorpen en steden. Kortom, een royale woning op een leuke locatie.

De indeling van de woning is als volgt:
Via de ruime voortuin met parkeergelegenheid op eigen terrein is de binnenkomst in de entree/hal. Bij binnenkomst is het eerste wat opvalt direct de ruimte met veel lichtinval. In de hal is de toiletruimte aanwezig welke voorzien is van een toilet en een wastafel. Ook is de meterkast in de hal aanwezig. Via de hal is de doorgang naar de ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning. Door de enorme lengte van de woonkamer met aangrenzend de half open keuken is het een lichte ruimte. De ruimte is zo goed belicht door de vele raampartijen aan de voorzijde, achterzijde en de extra ramen aan de linkerzijde. Via het eetgedeelte, hetwelk verbonden is met de woonkamer, is de doorgang naar de keuken in een L-opstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat, oven, afzuigkap (2021), koelkast (2021), en een vaatwasser (2021). Door de keuken is de doorgang naar de bijkeuken welke voorzien is van kastruimte en de wasmachine aansluiting. Verder is vanuit de bijkeuken de doorgang naar de garage. In de hal is de trapopgang naar de 1e verdieping.

Op de 1e verdieping is de opkomst op de overloop met de toegang naar alle vertrekken op deze verdieping. Aan de voorzijde is de grootste slaapkamer voorzien van een ruime vaste kast. Aan de voorzijde is een groot raam aanwezig wat zorgt voor veel lichtinval. De badkamer is in het midden van de woning aanwezig en is voorzien van een ruim ligbad, inloopdouche en een wastafelmeubel. Het toilet op deze verdieping is los in een aparte toiletruimte. Deze ruimte is voorzien van een toilet en een wastafel. De 2e en 3e slaapkamer zijn aan de achterzijde van de woning gelegen en hebben de afmetingen van 4.20m x 2.52m en 3.01m x 2.91m.

Via de overloop is de trapopgang naar de 2e verdieping. Op de 2e verdieping is C.V.-ketel ruimte aanwezig en de 4e slaapkamer. De slaapkamer is aan de voorzijde en aan de achterzijde voorzien van ruime knieschotten. Deze kamer heeft de afmetingen van 5.17m x 4.19m.

De woning is gelegen op een ruim perceel met een oppervlakte van ca. 248m2. De achtertuin heeft een gunstige ligging op het zuidwesten. In de voortuin is er voldoende ruimte voor meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein. Momenteel zijn er 2 plekken met voldoende ruimte hiervoor. De achtertuin is aangrenzend aan een klein watertje waardoor het rustig wonen is.

Algemeen
Bouwjaar 2002
Inhoud 552m³.
Woonoppervlakte 139m².
De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
De woning wordt verwarmd middels een C.V.-ketel (merk: Nefit, bouwjaar 2011). Deze C.V.-ketel levert ook het warme water in de woning. Ook is er een zonneboiler aanwezig. (merk: Agro)
Oplevering in overleg (april/mei 2022).

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 248 m2
Inhoud: 552 m3
Woonoppervlakte: 139 m2
Bouwjaar: 2002
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 54 Foto's
Plattegrond