Verkocht
Kobelaan 246
in Rotterdam

-- 4-KAMER APPARTEMENT OP EEN TOPLOCATIE --

Met alle voorzieningen binnen hardbereik kunnen wij dit toch wel een top appartement noemen op een super centrale locatie. Drie ruime slaapkamers maken het verschil!
- 2 grote balkons met gunstige zonliggingen
- Vrij parkeren voor de deur
- 4 ruime kamers

Bij deze woning is de term 'alle voorzieningen binnen hardbereik' zeker niet overdreven. Alle dagelijkse benodigdheden zijn op kortgelegen afstand van het appartement gelegen. Denk maar aan het grote winkelcentrum Alexandrium. Deze is op loopafstand (500 meter) van het appartement te vinden. Ook zijn sportverenigingen, supermarkten en horeca gelegenheden op korte afstand te vinden. Een liefhebber van de stad? Met de auto is de binnenstad van Rotterdam binnen 15 minuten aan te rijden. Ook met het openbaar vervoer of met de fiets ben je zo in je favoriete kledingzaak of geniet je van een heerlijk drankje op een terras. Ook al benieuwd geworden naar deze 4-kamer woning op een toplocatie? Neem snel contact op voor een afspraak!

De indeling van het complex en het appartement zijn als volgt:
Via het gesloten portiek betreedt je het complex. Met maar 1 trap naar boven sta je al bij de voordeur van dit top appartement. De binnenkomst in de woning is in de hal. De hal is ruim van opzet en geeft toegang naar de vertrekken in de woning. De toiletruimte in de hal is voorzien van een wandcloset en wastafel. Aan de linkerzijde is een extra opbergruimte aanwezig, ook is hiernaast de meterkast te vinden. Aan de rechterzijde is een ruime slaapkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. Ook is in deze kamer de wasmachine aansluiting te vinden. Via de hal is de doorgang naar de grote woonkamer met open keuken aangrenzend. Aan de voorzijde van de woning zijn grote raampartijen te vinden welke zorgen voor veel lichtinval. Ook is vanuit de woonkamer aan de voorzijde het balkon (zuidwesten gelegen) te bereiken. Aan de achterzijde is de keuken in een rechte opstelling te vinden. De keuken (2015) is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur zoals een keramische kookplaat, combimagnetron, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasmachine. Via de keuken is het balkon aan de achterzijde (noordoosten gelegen) te bereiken. Via de woonkamer is de doorgang naar de hal aan de rechterzijde. Via deze hal zijn de 2 andere slaapkamers en de badkamer te bereiken. De beide kamers geven toegang naar de beide balkons. Deze kamers zijn groot van formaat en zijn voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen. De badkamer is in het midden aanwezig. Deze is afgewerkt in een moderne stijl. De badkamer is voorzien van een wastafel met wastafelmeubel, wandcloset en een ruime inloopdouche. In 2015 is het meeste in de woning gerenoveerd.

De woning is rondom voorzien van houten kozijnen met daarin dubbele beglazing. Ook is er een inpandige berging aanwezig. Rondom het complex is het vrij parkeren en er zijn voor de deur direct genoeg parkeermogelijkheden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1983
- Gebruiksoppervlakte wonen: 85m2
- Inhoud: 266m3
- Erfpachtgrond: looptijd tot 22-03-2081, de canon is afgekocht tot en met 20-09-2065 (voorwaarden van 1986)
- Verwarming en warm water: stadsverwarming
- VvE-bijdrage per maand: €92,18
- EPA-label: C
- Extra clausules in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule, zelfbewoningsplicht + kettingbeding
- Oplevering: in overleg, kan snel

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 266 m3
Woonoppervlakte: 85 m2
Bouwjaar: 1983
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 29 Foto's
Plattegrond