Verkocht
Kobelaan 166
in Rotterdam

Licht en ruim driekamer appartement, gelegen op de tweede woonlaag van een robuust en goed onderhouden complex met lift, centraal gelegen in de wijk Oosterflank.
- royale vertrekken
- ruim 92m2 woonoppervlakte
- Alexandrium Shopping Center op loopafstand
- op korte afstand van Kralingse Bos en Plas

Deze nette en ruime woning heeft een gunstige ligging te midden van winkels, scholen, gezondheidscentra, openbaar vervoersvoorzieningen en recreatieve mogelijkheden als de Semiramistuin, het Kralingse Bos en Plas, twee golfclubs, hockey- en tennisclubs, het Prinsenpark en horeca- en eetgelegenheden. Toeritten bieden je een snelle verbinding naar uitvalswegen zoals de A16 en de A20. Intern is de woning voorzien van een nette keuken en badkamer, twee slaapkamers en een lichte woonkamer. Nieuwsgierig? Kom even binnen kijken!

Op de begane grond is de centrale entree met brievenbussen, bellenpaneel, toegang tot de lift en de bergingen.

De indeling van het appartement is als volgt:
- entree/hal met de meterkast.
- tussenhal met toegang tot de slaapkamers en de badkamer.
- slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde.
- slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde, met toegang tot het balkon.
- tussengelegen badkamer, voorzien van een ligbad met whirlpoolfunctie, een brede wastafel met onderkast en royale spiegel en de wasmachineaansluiting.
- toilet met fonteintje.
- woonkamer, gelegen aan de voorzijde met een deur naar het balkon. Voorzien van een plavuizen vloer en strak gestucte wanden en plafond.
- doorloop met twee vaste kasten.
- keuken gelegen aan de voorzijde met een L-vormige opstelling voorzien van inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat met afzuigkap, een oven, een vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. De boven- en onderkastjes zorgen voor veel bergruimte.
- balkon gelegen op het westen.
- berging op de begane grond.

De woning is ruim van opzet en heeft een betonnen vloer met plavuizen en is deels voorzien van vloerverwarming. De wanden en het plafond zijn strak gestuct en de woning is rondom voorzien van dubbele beglazing. De actieve VvE heeft een maandelijkse bijdrage van € 116,-. Het balkon is gelegen op het westen en meet ruim 8m2. Op de begane grond is nog een eigen berging aanwezig.

Bijzonderheden:
- bouwjaar: 1983
- gebruiksoppervlakte wonen: 92m2
- inhoud: 291m3
- erfpachtgrond: looptijd tot 22-03-2081, de canon is afgekocht tot en met 15-06-2055
- verwarming en warm water: stadsverwarming
- VvE-bijdrage per maand: € 116,-
- EPA-label: volgt
- extra clausules in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule
- oplevering: in overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 2
Inhoud: 291 m3
Woonoppervlakte: 92 m2
Bouwjaar: 1983
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 34 Foto's