Verkocht
Kelloggplaats 54
in Rotterdam

Ruim, licht en sfeervol! Dat zijn de kenmerken van dit 4/5-kamer appartement met royale vertrekken en een woningbreed balkon, gelegen op de 6e verdieping van een goed onderhouden complex in Rotterdam Ommoord. En niet alleen intern is deze woning zeer de moeite waard, ook de ligging is perfect. Te midden van alle voorzieningen zoals scholen/universiteiten, openbaar vervoer, winkels, kinderopvang, medische voorzieningen, horeca, sportverenigingen en uitvalswegen. Alles lig op korte afstand van je woning! Hier vind je gemak en comfort op de vierkante meter!

Complex Wiarda is ruim opgezet met een grote hoeveelheid parkeerplaatsen en groenstroken om het gebouw. Op de begane grond ligt de centrale, gesloten entree met een bellentableau, de brievenbussen, het trappenhuis en toegang tot de lift. In de onderbouw is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig en op de begane grond liggen de privé bergingen, waarvan er één bij de woning hoort.

Op de 6e verdieping is de indeling als volgt:
Via de galerij, met de entree en een tochtportaal, is de woning te betreden. De hal geeft toegang tot alle vertrekken en is voorzien van een videofooninstallatie en een nieuwe meterkast. Aan de galerijzijde liggen twee slaapkamers waarvan één met een royale vaste kastenwand. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een loopdeur naar een ruim en keurig balkon (ca. 10m2) op het zuiden. Vanwege de hoogte is de ligging bijzonder rustig en zonnig. Je hebt een vrij uitzicht over de boomtoppen en zicht op prachtige luchtpartijen. De woonkamer is ruim en licht en voorzien van strak afgewerkte wanden en plafond en een keurige laminaatvloer. Aan de voorzijde ligt de master bedroom met een royale afmeting van 5.00 x 2.86! Twee zonneschermen -over de volledige breedte van de woning- zorgen voor een aangenaam klimaat in de woon- en slaapkamer en bieden in de zomermaanden schaduw op het zonnige balkon. Verder vind je in de hal een bergkast, het separate toilet, voorzien van een wandcloset en fonteintje en de keurige badkamer. Deze is geheel betegeld, bevat een kwartronde douchecabine, een vaste wastafel met planchet en spiegel en de wasmachine aansluiting met veiligheidsschakelaar. De gesloten keuken is gelegen aan de galerijzijde. De inrichting is basic met een rechte wandopstelling met bovenkastjes, een dubbele spoelbak en een losstaand 5-pits gasfornuis, koelkast en vriezer. De losstaande apparatuur is ter overname beschikbaar. De keukenvloer is voorzien van grote plavuizen en er is een 80L boiler aanwezig.

De woning is keurig onderhouden en vrijwel geheel voorzien van een nette laminaatvloer, strak gestucte wanden en plafonds en houten kozijnen, grotendeels met dubbele beglazing. De openslaande delen zijn nog voorzien van enkele beglazing. De ruime, woonkamer bestond voorheen uit twee kamers. Indien gewenst is hier een extra slaapkamer te realiseren. De zonneschermen zijn elektrisch bedienbaar en de woning wordt verwarmd middels blokverwarming. De actieve VvE heeft een maandelijkse bijdrage van € 240,18 en in de onderbouw is nog een ruime, eigen berging (ca. 8m2) aanwezig.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1970
- Gebruiksoppervlakte wonen: 99m2
- Inhoud: 313m3
- Volledig eigendom
- EPA-label: (volgt)
- VvE bijdrage: 240,18 per maand
- Verwarming: blokverwarming
- Warm water: 80L boiler (eigendom)
- Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 6
Inhoud: 313 m3
Woonoppervlakte: 99 m2
Bouwjaar: 1970
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 39 Foto's