Verkocht
Karel Doormanstraat 123
in Rotterdam

Enjoy the city life! Drinken op de Kruiskade, shoppen op de Lijnbaan en eten op de Meent, dit is wat je noemt wonen in het centrum.
- Centrale locatie in het 'Manhattan aan de Maas'
- Super uitzicht vanaf de 14e etage
- Luxe afwerking in een statig complex

Middenin het bruisende stadse leven is op de Karel Doormanstraat een fraaie woontoren te vinden. Vanuit het portiek is de gezellige drukte direct merkbaar. Talloze winkels, restaurants, cafés en andere hippe tentjes zijn in de directe omgeving gelegen. Op loopafstand zijn alle benodigde stadsgemakken aanwezig. Ook zijn er ruim voldoende medische voorzieningen en sport faciliteiten in de nabije omgeving. Meer centrum ga je in Rotterdam niet krijgen, maak dus snel een afspraak en kom genieten van het fijne wonen in een groeiende wereldstad aan de Maas.

De indeling van het complex en appartement is als volgt:

Via een gezamenlijke entree is de toegang naar het gebouw met daarin het bellentableau, bergingen op de eerste etages, 2 liften en de brievenbussen.

De entree op de 14e etage is in de hal. Direct rechts is de toiletruimte (2018) met daarin een wandcloset en wastafel. Daarna is de fraaie badkamer (2018) te vinden. Deze is ruim van opzet en voorzien van strak tegelwerk met als sanitair een ligbad met douche functie, wastafel met meubel en de wasmachine aansluiting. Aan de linkerzijde van de binnenkomst zijn de 2 slaapkamers. Beide geven een fantastische eerste indruk van het mooie zicht over de skyline. Vanuit de hal is de woonkamer te betreden met daarin een werkkamer/loggia en een open keuken. De keuken (2016) is voorzien van een eiland en een wandopstelling met diverse inbouwapparatuur, zoals een inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer, afzuigkap, oven, combimagnetron en uiteraard veel kastruimte. De eethoek is mooi verbonden met de keuken en het leefgedeelte en door de erker kan je genieten van een écht stads uitzicht. De werkkamer/loggia aan de voorzijde is fantastisch gelegen, hier is werken een genot!

Het appartement is rondom voorzien van aluminium kozijnen met daarin dubbele beglazing. In de wijk is het betaald parkeren. Iedere dag is het weer een feest om de hoogste woontorens van de Benelux te zien leven en de stad te zien bewegen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1992
- Gebruiksoppervlakte wonen: 84m2
- Inhoud: 260m3
- Complex met 2 liften
- Berging: 6m2
- Erfpacht: looptijd tot 31 juli 2088, afgekocht tot 31 juli 2039
- Kosten aanvullende afkoop erfpacht van 1-10-2023 t/m einde looptijd: € 4.500,-
- VvE bijdrage: € 205,00 per maand
- Verwarming/warm water: stadsverwarming
- EPA-label: B
- Oplevering in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 14
Inhoud: 260 m3
Woonoppervlakte: 84 m2
Bouwjaar: 1992
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 37 Foto's
Plattegrond