Verkocht
Jufferkade 104
in Rotterdam

Centraal wonen op EIGEN GROND in de bruisende binnenstad van Rotterdam. Dat kan nu in deze ruime maisonnette woning van 107m2 bij de Leuvehaven in het 'Wijnhavenkwartier'.
- EIGEN GROND!
- ENERGIELABEL A!
- Perfecte locatie in het centrum van Rotterdam
- Royale buitenruimtes op een gunstige zonligging

Dagelijks genieten van de stadse drukte, dat kan op de Jufferkade. Gezellige winkels, restaurants en cafés zijn op loopafstand te vinden. De Leuvehaven kenmerkt zich door het rustige water maar het dient vooral ook als buitenmuseum voor het Maritiem Museum. Het zicht vanaf de fijne buitenruimtes wordt ieder jaar beter en mooier. Vanaf dit appartement zijn de hotspots zoals de Meent, de Koopgoot, de Oude Haven, Kop van Zuid en natuurlijk de Markthal binnen enkele minuten te bereiken. Er is een goede combinatie tussen wonen, werken, en leven; de buurt is altijd in beweging. Het complex beschikt over een groen midden terras met zitbankjes om nog meer te kunnen proeven van deze TOP locatie. Maak een afspraak en ervaar ook hoe het stadse leven in Rotterdam is!

De indeling van dit maisonnette appartement en het complex is als volgt:
Vanaf de straatzijde is het gezamenlijke midden terras door middel van trappen op de eerste etage te vinden. Aan het einde van het terras is aan de linkerzijde de toegang naar dit ruime appartement.

De entree is in de hal, gelegen op de eerste etage. De hal is voorzien van de doorgang naar de woonkamer, garderobehoek, de trap naar de begane grond en de toiletruimte. De toiletruimte bevindt zich aan de rechterzijde en is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Direct bij de binnenkomst in de woonkamer is het zichtbaar dat er veel lichtinval is in de woning. De gehele achterzijde is voorzien van grote raampartijen en een deur geeft toegang tot het balkon. Aan de linkerzijde is de keuken, deze is voorzien van een dubbele rechte opstelling met daarin diverse (inbouw)apparatuur zoals een combimagnetron, inductie kookplaat, afzuigkap, gootsteen en natuurlijk veel kastruimte. Het balkon is evenals het balkon op de begane grond gelegen aan het water en met een gunstige zonligging op het zuidoosten.

Via de trap op de toegang naar de begane grond. Hier is een ruime hal welke de doorgang biedt naar de 3 slaapkamers, de badkamer en de ruime kast. De 3 kamers zijn aan de waterzijde gelegen. De 2 linkerkamers hebben beide een deur naar het balkon. De slaapkamer aan de rechterzijde is de grootste kamer. In de linkerhoek is een fijne en diepe opbergkast. Rechts is de badkamer gelegen. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafel met meubel, toilet, ligbad, inloopdouche en designradiator.

Rondom de woning is het betaald parkeren. Er is een eigenberging aanwezig tegenover het appartement. Alle stadsgemakken zoals supermarkten, wandelroutes en het openbaarvervoer zijn binnen handbereik.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1982
- Gebruiksoppervlakte wonen: 107m2
- Inhoud: 338 m2
- Buitenruimte: 12 m2
- EIGEN GROND
- Verwarming/warm water: stadsverwarming
- Rondom voorzien van vernieuwd dubbel glas in houten kozijnen
- VvE bijdrage: €256,- per maand (exclusief stookkosten)
- Voorschot stookkosten: €227,-
- Energielabel: A
- Extra clausules in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule
- Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 338 m3
Woonoppervlakte: 107 m2
Bouwjaar: 1982
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 29 Foto's
Plattegrond