Verkocht
Insulindestraat 115B
in Rotterdam

Leuke woning met ruime tuin in bergpolder geschikt voor de starter. Er is één ruime kamer die gedeeld kan worden naar woonkamer en slaapkamer.
- Ruime tuin
- Perfect voor een starter
- Volledig naar eigen wens in te delen

De woning is gelegen op een goede locatie met alle grootstedelijke voorzieningen in de directe omgeving. Zo vind je aan de monumentale Hofbogen diverse shopjes en horecagelegenheden, supermarkten aan het Eudokiaplein en in de straat zelf is een sport-/speelpark aangelegd. Het Van Maanenbad is op loopafstand gelegen en Rotterdam Centraal Station en het centrum zijn per fiets prima bereikbaar. Ook toeritten naar uitvalswegen, zoals de A20, A13 en A16, zijn snel aan te rijden. Wil je ook prettig wonen met een eigen tuin? Kom kijken naar deze gezellige woning.

De indeling is als volgt:
- Entree/hal met toegang naar toiletruimte en woonkamer.
- Toiletruimte voorzien van wastafeltje en hangcloset.
- Woonkamer met open keuken in rechte opstelling voorzien van wasbak, kookplaat en afzuigkap. Ook de C.V.-ketel bevind zich in de keuken.
- Toegang tot kleine badkamer voorzien van douche.
- Kastenruimte met meterkast.
- Doorgang naar de open slaapruimte aan de voorzijde.
- Door dubbele openslaande deuren toegang naar de heerlijke tuin van ruim 40m2 gelegen op het westen waardoor je een heerlijke lichtinval in de tuin en woning krijgt.

De woning is voorzien van dubbele beglazing in kunststofkozijnen. Recent is er een volledig nieuwe vloer gelegd voorzien van vloerverwarming. In de wijk is het betaalt parkeren en een parkeervergunning is eenvoudig aan te vragen bij de gemeente Rotterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1933
- Gebruiksoppervlakte wonen: 47m2
- Inhoud: 158m3
- Afmeting tuin: 8.15 x 4.92m
- volledig eigendom
- EPA-label: Volgt nog
- Verwarming/warm water: C.V.ketel, bouwjaar en merk onbekend
- VvE bijdrage: €362,- PER JAAR!
- Overige clausules in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule
- Oplevering: In onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 158 m3
Woonoppervlakte: 47 m2
Bouwjaar: 1933
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 26 Foto's