Verkocht
Immanuel Kantstraat 75
in Rotterdam

Fijn wonen in Lombardijen? Dat kan nu! Wij bieden aan een ruim 3 (voorheen 4) kamerappartement op de praktische eerste etage van een goed onderhouden complex. De woning dient intern gemoderniseerd te worden, maar met deze oppervlakte kan je alle kanten op! De garagebox onder het complex is los te koop voor € 37.500,- k.k. met als adres Georg Hegelstraat 84.

- Twee slaapkamers en ruime doorzonwoonkamer
- Ruime kelderberging (10m2) en garagebox (24m2)
- Fijne en groene locatie op eigen grond

De indeling is als volgt:
Via het gesloten portiek op de begane grond is er toegang tot het trappenhuis naar de verdiepingen en de berging/garagebox. Je hoeft maar 1 trap omhoog en dan kom je bij de entree van de woning. Direct achter de voordeur bevindt zich de hal met toegang tot alle vertrekken, de meterkast en een praktische bergkast. Links van de hal bevindt zich de eerste slaapkamer aan de voorzijde, daarna kom je in de keuken, welke voorzien is van een rechte keukenopstelling met inbouwapparatuur (koelkast, gaskookplaat met afzuigkap, oven) en de deur naar het balkon aan de voorzijde. De badkamer en toilet zijn van elkaar gescheiden en zijn geheel betegeld. De badkamer is voorzien van een douchecabine met openslaande deuren, groot wastafelmeubel en de boiler. Het toilet is voorzien van een wandcloset. Dan rest nog de ruime slaapkamer aan de achterzijde met een vaste kast en een glazen wand met deur naar de ruime doorzonwoonkamer. De woonkamer is ruim van opzet en hier is eventueel nog een extra slaapkamer te realiseren. Aan de voorzijde is nog een extra deur naar het balkon.

De hal en keuken zijn voorzien van een tegelvloer, de woonkamer heeft een mooie houten parketvloer en de slaapkamers zijn voorzien van tapijt. Rondom is de woning grotendeels voorzien van dubbel glas met kunststof kozijnen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1965
- Eigen grond
- Woonoppervlakte: 84 m2
- Inhoud: 267 m3
- Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Verwarming d.m.v. blokverwarming
- Warm water d.m.v. een elektrische boiler (50 liter, eigendom)
- Eigen berging en garagebox in de onderbouw
- VvE kosten woning: € 206,85 per maand, exclusief voorschot stookkosten € 82,15
- VvE kosten garagebox: € 10,82 per maand
- Energielabel F, geldig t/m 30-03-2033
- Extra clausules in de koopakte: asbest/-ouderdom/-niet zelfbewoningsclausule
- Oplevering in overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 267 m3
Woonoppervlakte: 84 m2
Bouwjaar: 1965
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 44 Foto's
Plattegrond