Verkocht
Herman Gorterplaats 175
in Capelle-aan-den-Ijssel

Wonen op de 8e etage in een fijne omgeving. Dat kan nu in dit royale appartement in een goed onderhouden complex met 2 liften. Het uitzicht, de rust en de locatie, dit is wonen op top niveau!
- Schitterend uitzicht over Capelle aan den IJssel
- Fijn en rustig complex
- Riante ruimtes in de woning

Capelle aan den IJssel wordt gekenmerkt door de rustige en groene omgeving met daarin alle nodig levensbehoeftes verwerkt. Supermarkten, scholen en horeca gelegenheden zijn op loopafstand te vinden van dit mooie appartement. In de directe omgeving is veel groen te vinden, toch is de route vanaf uitvalswegen eenvoudig en snel aan te rijden. Op steenworpafstand is ook de metro gelegen, de binnenstad van Rotterdam is dus ook binnen enkele minuten te bereiken. Maak snel een afspraak en kom ook genieten van dit uitzicht!

De indeling van het complex en de woning is als volgt:
Op de begane grond is de centrale hal, hier zijn de twee liften, het bellentableau, de postbussen en de bergingen te vinden.

Op de 8e etage is de entree naar het appartement. De binnenkomst is in de hal met daarbij direct de open doorgang naar de keuken. In de hal is verder ook de meterkast aanwezig. De keuken is eenvoudig van opzet en voorzien van veel kastruimte. Via de keuken is een open doorgang naar de hal. Vanuit deze praktische ruimte zijn de verdere kamers in de woning te bereiken. De riante woonkamer geeft een fantastisch uitzicht over groen en richting de stad Rotterdam en is enorm licht door de grote raampartijen. Aan de voorzijde is de grote slaapkamer gelegen, tussen deze kamer en de woonkamer is een mooie opbergkast. Aan de achterzijde bevindt zich de tweede slaapkamer, deze is iets kleiner van formaat maar kan prima gebruikt worden als tweede slaapkamer. De badkamer en toiletruimte zijn tussen de keuken en de kleinere slaapkamer gelegen. De badkamer is ruim van opzet en voorzien van een douche, wastafel met meubel en wasmachineaansluiting. Naast de badkamer is nog een losse toiletruimte. Het balkon aan de achterzijde is gericht op het zonnige zuiden en geeft een mooi uitzicht over Rotterdam en omstreken.

Rondom het complex is een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Het appartement is rondom voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Het complex is heeft een actieve VvE en in de onderbouw is nog een eigen berging aanwezig.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1967
- Gebruiksoppervlakte wonen: 84m2
- Berging: 5m2
- Gebouw gebonden buitenruimte: 9m2
- Inhoud: 263m3
- Volledig eigendom
- Verwarming/warm water: blokverwarming met een centrale voorziening, GEEN GAS in de woning
- VvE bijdrage: ca. € 176,- per maand
- Voorschot stookkosten: € 75,- per maand
- EPA-label: B
- Oplevering: kan spoedig

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 8
Inhoud: 263 m3
Woonoppervlakte: 84 m2
Bouwjaar: 1967
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 36 Foto's
Plattegrond