Verkocht
Hanrathstraat 61
in Rotterdam

In het Lage Land, een leuke wijk in Rotterdam Alexanderpolder, is deze hippe woning nu te koop. Dit leuke 2 (voorheen 3) kamer appartement is modern ingericht en heeft een keurige afwerking.
- superleuke locatie
- moderne en hippe styling
- goed afgewerkt
- mogelijkheid tot 2 slaapkamers

Dit leuke appartement is gelegen in een goed onderhouden complex op loopafstand van het shopping center Alexandrium, winkelcentra Jacob van Campenplein en Het Lage Land. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus tram en metro) en recreatiegebied De Kralingse Plas ligt op een paar minuten fietsafstand. Maar ook sportfaciliteiten, medische voorzieningen, horeca, onderwijs en uitvalswegen zijn in de directe omgeving aanwezig. Het Lage Land is één van de succesvolste naoorlogse wijken. Het is een gewild woongebied en de Lagelanders wonen hier met veel plezier. Door een scala aan faciliteiten op korte afstand is dit precies de woning die je zoekt!

Begane grond:
- gesloten portiek met trappenhuis en toegang tot de bergingen.

1e verdieping:
- entree/hal met meterkast (4 groepen en 1 aardlekschakelaar).
- slaapkamer aan de achterzijde met deur naar het balkon.
- keuken, gelegen aan de voorzijde, met een U-vormige opstelling, voorzien van veel kastruimte en inbouwapparatuur zoals een keramische kookplaat met afzuigkap, een oven en een vaatwasser.
- toilet, vernieuwd in 2021, met een wandcloset en fonteintje.
- ruime woonkamer met veel lichtinval en toegang tot de badkamer. Eventueel is hier nog een extra slaapkamer te realiseren.
- badkamer voorzien van een kwartronde douchecabine met rainshower en handdouche, een wastafel met bergmeubel, mechanische ventilatie en de aansluiting voor de wasmachine.
- ruim balkon, gelegen op het westen.
- eigen berging in de onderbouw.

De woning is grotendeels voorzien van HR++ beglazing in kunststof kozijnen. In de slaapkamer zit enkele beglazing in houten kozijnen, deze worden vanuit de VvE vervangen. De VvE is gezond en actief en heeft een maandelijkse bijdrage van € 136,-. De VvE wordt professioneel beheert door Havenstede en heeft een online omgeving waarin bewoners alle informatie kunnen terugvinden. Vorig jaar is de buitenzijde opnieuw geschilderd. De elektra is deels vervangen in 2019. In de wijk kun je gratis parkeren op de openbare parkeerplaatsen.

Bijzonderheden
- bouwjaar: 1965
- gebruiksoppervlakte wonen: 63m2
- inhoud: 208m3
- balkon: 2.65m x 0.55m & 2.35m x 1.11m
- berging: 1.76m x 4.22m
- erfpacht: looptijd tot 31-03-2101, de canon is afgekocht tot 12-01-2056
- verwarming/warm water: blokverwarming
- VvE bijdrage: €136,- per maand
- voorschot stookkosten en warm water: €75,- per maand
- EPA-label: E
- extra clausules in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule
- oplevering: oktober 2021

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 208 m3
Woonoppervlakte: 63 m2
Bouwjaar: 1965
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 37 Foto's