Verkocht
Godijn van Dormaalstraat 42
in Rotterdam

Wandelen in het park, boodschappen doen, shoppen, noem het allemaal maar op. Alles is binnen handbereik bij dit fraaie appartement op de 1e etage in een schoon complex aan de Godijn van Dormaalstraat!
- Rustige en gunstige locatie
- 2 ruime slaapkamers
- Alle voorzieningen binnen handbereik

Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van alle nodige dagelijkse voorzieningen. Scholen, supermarkten en vele andere winkels zijn in de nabije omgeving van het complex te vinden. Voor de deur zijn er goede parkeerfaciliteiten en ook kan er heerlijk gewandeld worden in de groene omgeving. Verder is de binnenstad van Rotterdam eenvoudig en snel te bereiken, ook hier zijn uiteraard weer alle voorzieningen te vinden. De snelwegen zijn gemakkelijk en eenvoudig bereikbaar, hierdoor is er een goede connectie met de omliggende dorpen en gebieden. Neem snel contact op voor een afspraak en kom dit mooie appartement met eigen ogen bewonderen!

De indeling van de woning en het complex is als volgt:

Via het afgesloten portiek is het complex te betreden. Via de lift of het trappenhuis is de doorgang naar de eerste etage waar direct aan de rechterzijde dit appartement te vinden is.

De entree is in de hal van de woning, deze brengt je naar de volgende hal/gang van waaruit alle vertrekken in de woning te bereiken zijn. Aan de voorzijde zijn 2 slaapkamers gelegen. Beide kamers hebben een praktische indeling en zijn voorzien van grote raampartijen voor veel lichtinval in de kamers. De kamer aan de rechterzijde is vanuit de woonkamer en de hal te bereiken. De kleinere kamer is aan de linkerzijde via de hal bereikbaar. Naast de linker slaapkamer is de keuken aanwezig. De keuken is in een L-opstelling en voorzien van een nette afwerking met diverse (inbouw)apparatuur zoals een oven, magnetron, afzuigkap, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat en de wasmachine aansluiting. Ook is er nog een kleine, rechte wandopstelling aanwezig welke veel kastruimte biedt. Naast de keuken is de toiletruimte aanwezig welke voorzien is van de boiler en van een toilet. Naast de toiletruimte is de badkamer gelegen welke voorzien is van een wastafel met wastafelmeubel en een inloopdouche. Verder is er mechanische ventilatie aanwezig. Vanuit de hal is de ruime woonkamer met eetkamer te bereiken. Over de gehele breedte van het appartement is aan de achterzijde een raampartij aanwezig. Deze zorgt voor een enorm lichte eetruimte en leefruimte. Vanuit de eetkamer is de doorgang naar het balkon, deze is gelegen op het westen. Iedere avond is het hier dus genieten van de ondergaande zon en de rust die daarbij aanwezig is.

De woning is volledig voorzien van hardhouten kozijnen met daarin dubbele beglazing. Voor de deur is het vrij parkeren en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1966
- Gebruiksoppervlakte wonen: 90m2
- Inhoud: 291m3
- Volledig eigendom
- Balkon: 7m2
- Berging: 4m2
- Verwarming/warm water: blokverwarming en een boiler
- VvE bijdrage: €166,- per maand
- Voorschot stookkosten: €88,- per maand
- EPA-label: E
- Extra artikelen in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule
- Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 291 m3
Woonoppervlakte: 90 m2
Bouwjaar: 1966
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 28 Foto's
Plattegrond