Verkocht
Gladiolenlaan 13
in Rozenburg

Op een perceel van maar liefst 585m2 eigen grond ligt deze vrijstaande woning met bewoonbaar bijgebouw én royale berging. Daarnaast beschikt de woning over 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond waardoor volledig gelijkvloers wonen mogelijk is.

De woning ligt aan een prachtige, groene laan in een gewilde woonwijk. Rustig, maar toch centraal met alle voorzieningen binnen handbereik.

Indeling
Begane grond: entree/ruime hal met meterkast, trapopgang en toegang tot de living en eerste slaapkamer.
De living ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van circa 37m2. De ruimte is mede door de erker en openhaard zeer sfeervol en aangenaam licht doordat er aan 3 zijden ramen zijn. Een grote schuifpui geeft toegang tot de zijtuin. In de living vindt u ook de open keuken welke is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en is voorzien van inbouwapparatuur.

Terug in de hal is de eerste slaapkamer bereikbaar van circa 14m2. De slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking en biedt middels een schuifpui eveneens toegang tot de zijtuin op het zuiden.

Via een tussenhal met toilet is de 2e slaapkamer van de begane grond bereikbaar. Deze kamer heeft een oppervlakte van circa 13m2 en is eveneens afgewerkt met vloerbedekking.
Tevens is vanuit de tussenhal de badkamer bereikbaar welke beschikt over een ligbad, separate douchecabine en wastafel.
Tot slot is vanuit de hal bij de entree ook nog de voormalige garage bereikbaar. Deze ruimte is geïsoleerd en verwarmd en daardoor multifunctioneel, bijvoorbeeld als salon of sportruimte. Achter deze ruimte vindt u de bijkeuken met de aansluitingen voor wasmachine en droger.

1e verdieping: overloop met dakraam en bergruimte in de knieschotten. Aan de achterzijde van de woning ligt een ruime slaapkamer. Door de dakopbouw is hier een goede oppervlakte van zo’n 11m2 ontstaan. De kamer is afgewerkt met vloerbedekking.
Aan de voorzijde ligt de 4e en laatste slaapkamer van de woning. Deze heeft een oppervlakte van circa 10m2, beschikt over een dakraam en eveneens veel bergruimte in de knieschotten.

Bijgebouw
In de achtertuin is door de huidige eigenaren een bijgebouw gerealiseerd. Deze is volledig geïsoleerd en verwarmd en beschikt over een woonkamer met open keuken en inbouwapparatuur, slaapkamer én badkamer. De oppervlakte van dit bijgebouw is circa 39m2


Tuin
De woning beschikt over een mooie, groene tuin. Door de huidige eigenaren is hier veel liefde en aandacht aan besteed. De voortuin/zijtuin aan de rechterzijde biedt het genot om op eigen grond te parkeren met meerdere auto’s. Daarnaast is er in de voortuin veel groen met mooie, grote bomen.
De zijtuin aan de linkerzijde ligt op het zuiden en biedt u de hele dag zon. Deze tuin is zeer beschut en biedt u veel privacy. Er staan diverse fruitbomen en er is een gezellig terras welke aan de woonkamer met schuifpui grenst.
In de achtertuin is een gazon met toegang tot het bijgebouw.
Naast dit bijgebouw staat nog een chalet waarin een prachtige werkplaats is gerealiseerd. De oppervlakte hiervan is zo’n 17m2.


Algemeen
Bouwjaar 1963 .
Gebruiksoppervlakte Wonen:
• Woning 138m2
• Bijgebouw 39m2.
Inhoud:
• Woning 535m3
• Bijgebouw 159m3.
De kozijnen uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk: Vaillant, bouwjaar circa 2006: ). Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning. Daarnaast hangt er in het bijgebouw een Daalderop boiler van 120 liter.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 585 m2
Inhoud: 694 m3
Woonoppervlakte: 177 m2
Bouwjaar: 1963
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 73 Foto's
Plattegrond
Video