Verkocht
Geldersestraat 24
in Rotterdam

Droom appartement op een droom locatie. De Oude Haven als achtertuin en de Markthal als voortuin, dat is wat je noemt wonen in het centrum. Dit ruime 3 kamer appartement is nu te koop.
- 2 ruime slaapkamers
- Toplocatie in het centrum van Rotterdam
- Turn-key afwerking met moderne inrichting

Overal waar je kijkt zijn terrasjes, de gezellige en drukke Oude Haven van Rotterdam is direct naast de deur. Iedere dag weer kan je terecht op één van de heerlijke plekken om te genieten van alles wat Rotterdam te bieden heeft. Vanuit je slaapkamer kijk je direct op de historische en welbekende kubuswoningen. Direct links vindt je de imposante Markthal en alle faciliteiten die daaromheen zijn. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om even snel uit de drukte te verdwijnen. Door de centrale locatie zijn uitvalswegen binnen handbereik. De OV verbindingen zijn goed, op steenworp afstand is station Blaak te vinden. Vanuit hier zijn alle grote stations te bereiken. Ook voor de nodige dagelijkse voorzieningen zijn in de directe omgeving tal van supermarkten, scholen en medische voorzieningen te vinden.

Na een bezichtiging kun je snel aanschuiven op een terras in de Oude Haven. Vraag er dus maar snel één aan!

De indeling van het complex en het appartement zijn als volgt:

Via het gesloten portiek is de entree in het trappenhuis. Vanuit hier is het appartement en de berging bereikbaar. Het appartement is direct op de eerste etage gelegen. De binnenkomst is in de entree/hal. De hal geeft toegang naar de beide slaapkamers, badkamer, wasruimte en woonkamer. De slaapkamers zijn aan de voorzijde van het appartement gelegen. Beide kamers hebben grote raampartijen voor veel lichtinval en een mooi uitzicht. De afmetingen zijn 3.58m x 2.40m en 4.58m x 2.70m. De badkamer is in het midden gelegen en voorzien van een ruime inloopdouche, wandcloset, wastafel met wastafelmeubel en een designradiator. Verder is er in de hal een wasruimte aanwezig met daarin de aansluitingen voor het witgoed. Vanuit de ruime hal is de doorgang naar de diepe woonkamer, open keuken en doorgang naar het balkon. De woonkamer is voorzien van een op maat gemaakt lichtplan en airconditioning. Deze airconditioning beschikt over voldoende capaciteit om het gehele appartement inclusief de slaapkamers tijdens de zomermaanden koel te houden. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het ruime balkon op het zonnige zuidwesten. Van hieruit heb je uitzicht op een open binnenplaats. De open keuken uit 2019 voorzien van hoogwaardige Siemens apparatuur met een keukenblad in de gehele breedte van de kamer met daarnaast een aparte wandopstelling is van alle hedendaagse gemakken voorzien. Er is een vaatwasser en inductie kookplaat met afzuigschouw aanwezig. In de wandopstelling treft je een grote koelkast en daarnaast een individuele vriezer. Verder is de wandopstelling nog voorzien van een combi oven-magnetron.

De woning is aan de voorzijde voorzien van aluminium kozijnen en aan de achterzijde voorzien van kunststof kozijnen, met in beide gevallen dubbele beglazing. De buitengevel is in 2016 volledig gerenoveerd waarbij voor hoogwaardige, esthetische materialen zoals een natuurstenen plint en aluminium kozijnen zijn gekozen. De vernieuwde gevel is niet alleen fraai om te zien, maar biedt een goede energetische waarde en een hoge geluidswering. Rondom het complex is het betaald parkeren en parkeervergunningen zijn eenvoudig aan te vragen bij de gemeente Rotterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1984
- Woonoppervlakte: 72m2
- Inhoud: 217m3
- Gelegen op erfpachtgrond tot 31-12-2057, waarvan de canon is afgekocht tot 31-12-2057
- Verwarming via stadsverwarming
- Volledig voorzien van dubbele beglazing met kunststof kozijnen
- Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage €140,86 per maand
- Extra artikelen in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule, zelfbewoningsplicht, MVE-D-bepalingen van toepassing
- Oplevering in overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 217 m3
Woonoppervlakte: 72 m2
Bouwjaar: 1984
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 28 Foto's
Plattegrond