Verkocht
G J van den Boogerdweg 19
in Brielle

Aan de G.J. van den Boogerdweg ligt deze ruime 2/1 kapwoning uit de jaren ‘50. De woning ligt op een royaal perceel van maar liefst 563m2 en beschikt over een royale aangebouwde garage. Intern behoeft de woning zeker enige modernisering maar de potentie is aanwezig! De woonoppervlakte is eenvoudig te vergroten doordat, na het plaatsen van een vaste trap en aanbrengen van daglicht, ook de verdieping hierin grotendeels meegenomen kan worden.


De woning en omgeving
De woning is gelegen op een riant perceel met zowel een ruime voor- als achtertuin. Zo kunt u parkeren op eigen terrein. Tevens is de woning voorzien van een ruime garage die via binnen en buiten bereikbaar is. Door de fijne ruimte en de beschutte tuin, is het hier heerlijk wonen. In de directe omgeving van de woning vindt u scholen, supermarkten en het centrum.


Indeling
Begane grond: entree/hal met toegang tot de vertrekken. In de hal vindt u tevens de meterkast, een vaste kast en het toilet. Vanuit de hal nemen we u eerst mee naar de woonkamer. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen en een open haard. We vervolgen de weg naar de slaapkamer. Deze is gelegen achter de woonkamer en is bereikbaar via de hal. De slaapkamer is voorzien van een grote raampartij en biedt toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine/droger. De tweede slaapkamer vindt u aan de voorkant van de woning. Deze kamer is momenteel in gebruik als eetkamer en is voorzien van veel lichtinval. Vanuit de hal nemen we u mee naar de keuken. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, oven en afzuigkap. Tevens is er toegang tot de vaste kast en de achtertuin. Vanuit de hal is ook de inpandige garage bereikbaar. Deze is erg ruim en beschikt over een elektrische garagedeur. Door het zadeldak op de garage is hier ook veel ruimte op de zolder van de garage.

1e verdieping: Een ruime open zolder met de opstelling van de cv-ketel en knieschotten. De zolder is nu nog bereikbaar met een vlizotrap maar met het plaatsen van een vaste trap is ook deze ruimte goed toe te voegen aan de woonoppervlakte van de woning.

Tuin
De woning is voorzien van een ruime voor-, zij- en achtertuin. De voortuin is voorzien van een oprit en groen. U kunt hier zeker drie auto’s parkeren. De achtertuin is voorzien van sierbestrating en veel groen en is gelegen op het noordoosten. De tuin biedt de mogelijkheid om heerlijk beschut te zitten.
Algemeen
Bouwjaar 1955
Inhoud 545m3.
563m2 eigen grond.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combiketel met radiatoren (2011). Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.
Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Tevens zal bij deze woning een niet-bewoningsclausule worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 563 m2
Inhoud: 545 m3
Woonoppervlakte: 73 m2
Bouwjaar: 1955
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 38 Foto's
Plattegrond