Verkocht
Egelkruid 10
in Rotterdam

In de Kruidenbuurt van de ruim opgezette en groene wijk Prins Alexander ligt aan de Egelkruid deze ruime 6-kamer eengezins tussenwoning. Voorzieningen zoals supermarkten en het winkelcentrum Alexandrium, scholen, openbaar vervoer en toeritten naar uitvalswegen liggen in de direct omgeving. De woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en aan de achterzijde is een dakkapel geplaatst. Intern vind je 5 ruime slaapkamers, een doorzon woonkamer en een ruime achtertuin. Notariskeuze is voorbehouden aan de verkoper en zelfbewoningsplicht van toepassing!

Via de voortuin kom je bij de woning. De indeling is als volgt:
Begane grond: entree/hal met tochtportaal en de meterkast (4 groepen + 1 aardlekschakelaar), gang met toiletruimte voorzien van duoblok en fonteintje, trapopgang met trapkast en toegang tot de keuken en de doorzon woonkamer. De keuken is ook bereikbaar vanuit de woonkamer middels een open doorloop. In de keuken staat een basic keukenblok met een afzuigkap en een deur geeft toegang tot de achtertuin. Deze is gelegen op het oosten en voorzien van een stenen berging (3.00 x 2.35) en een achterom.

1e verdieping: overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Twee slaapkamers aan de achterzijde, twee slaapkamers aan de voorzijde. Badkamer voorzien van wastafel met spiegel, douchecabine en de wasmachine aansluiting.

2e verdieping: voorzolder met opstelling van de C.V.-combiketel, merk AWB en bouwjaar 2012, ruime slaapkamer aan achterzijde, met dakkapel en royale nokhoogte. Er is bergruimte gecreëerd achter de schuifwanden.

De woning beschikt over kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De begane grond heeft een betonnen vloer (kwaaitaalvloer). Hiervan is een rapportage beschikbaar. De verdiepingsvloeren zijn van hout. Aan de achterzijde van de woning is een breed zonnescherm aanwezig.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1970
Perceeloppervlakte: 150m2
Woonoppervlakte: 125m2
Inhoud: 395m3
Tuinligging: oosten
Verwarming/warm water: C.V.-combiketel, AWB, 2012
EPA-label: volgt
Volle eigendom
De woning heeft een kwaaitaalvloer, rapportage is op aanvraag beschikbaar
Er is asbest aanwezig, vermoedelijk in het ventilatiekanaal en het dak van de berging
Notariskeuze voorbehouden aan verkoper
Zelfbewoningsplicht van toepassing
Extra clausules in de koopakte: verkoper heeft de woning nooit bewoond, zelfbewoningsplicht, ouderdom-, en asbestclausule
Oplevering: per direct

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 150 m2
Inhoud: 395 m3
Woonoppervlakte: 125 m2
Bouwjaar: 1970
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 31 Foto's