Verkocht
Duizendschoonstraat 10C
in Rotterdam

Authentiek, origineel, jaren ’30 én een prima locatie! Dit zijn de kernwoorden van deze enorm leuke bovenwoning (3-laags) in Rotterdam Hillegersberg-Zuid! De ruime bovenwoning is gelegen in de rustige Duizendschoonstraat met meerdere kamers en een balkon! Dagelijkse voorzieningen zijn in overvloed aanwezig, zoals winkels, scholen, medische voorzieningen, speeltuinen, (water)sportverenigingen en natuurlijk de Bergsche Plassen en het Melanchtonpark. Ook openbaar vervoer is goed geregeld en uitvalswegen zijn prima aan te rijden. Wil je hier wonen? Bel naar ons kantoor voor een bezichtiging!

Begane grond: eigen voordeur met trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: gang, trapopgang naar de tweede verdieping, toilet met wasbak en bergruimte, ruime L-vormige woonkamer met een leuke erker aan de voorzijde, nieuwe laminaatvloer en een gashaard. Aan de achterzijde dubbele openslaande deuren naar het balkon (ca. 4m2), de open keuken aan de achterzijde is voorzien van een L-vorige opstelling met diverse apparatuur.

Tweede verdieping: overloop, één grote L-vormige slaapkamer (voorheen 2), welke d.m.v. een kleine ingreep eenvoudig terug te brengen is naar twee slaapkamers, een dakkapel aan de voor -en achterzijde en de eenvoudig afgewerkte badkamer aan de achterzijde, welke voorzien is van een ligbad, tweede toilet, wastafel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Derde verdieping: ruime zolderkamer met dakkapel en dakraam, tevens bevindt zich hier de geiser voor het warme water.

Deze karakteristieke woning is goed onderhouden, intern eenvoudig afgewerkt, maar met de nodige aandacht om te bouwen tot een gave bovenwoning in een gewilde wijk! De woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas met houten kozijnen en ter plaatse van het glas-in-lood zijn er voorzetramen toegepast.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1930
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 91m2
Inhoud: ca. 309m3
Eigen grond
VvE bijdrage: € 125,00 per maand
Energielabel D van toepassing
Dak -en muurisolatie van toepassing
Verwarming d.m.v. gashaarden en warm water d.m.v. een geiser
Funderingsrapport uit 2018 beschikbaar (handhavingstermijn 15-25 jaar)
Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 309 m3
Woonoppervlakte: 91 m2
Bouwjaar: 1930
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 28 Foto's