Verkocht
Drinkwaterweg 274
in Rotterdam

Keurig driekamer appartement met ruime vertrekken, een eigen berging en een kwartrond, zonnig balkon. Gelegen in de groene wijk De Esch met uitzicht over de Nieuwe Maas.
- Topverdieping, dus geen bovenburen
- Moderne keuken, toilet en badkamer
- Fraai en weids uitzicht

Gelegen op de vierde verdieping geniet je hier dagelijks van een comfortabele woning en omgeving mét een fraai uitzicht over de rivier de Nieuwe Maas. Voorzieningen zoals uitvalswegen, winkels, scholen, openbaar vervoer en sportverenigingen zijn op korte afstand aanwezig. Rondom het complex kun je heerlijk wandelen en relaxen aan het water. Wonen in een groene, waterrijke omgeving te midden van de stad: dat kan in De Esch!

Begane grond:
- Centrale, gesloten entree met brievenbussen, een bellentableau en toegang tot de bergingen op niveau -1. Trapopgang naar de verdiepingen.

4e verdieping:
- Entree/hal met toegang tot alle vertrekken.
- Modern toilet voorzien van wandcloset en fonteintje.
- Slaapkamer 1, ruim bemeten en gelegen aan de achterzijde.
- Slaapkamer 2, gelegen aan de achterzijde.
- Badkamer met granito vloer en gesloten douchehoek met rainshower, wastafel met onderkast en spiegel, wandkast, design radiator en de witgoed aansluitingen. Met mechanische ventilatie.
- De woonkamer is ruim en heeft veel lichtinval door het grote raam aan de voorzijde. De wanden en het plafond zijn gestuct en er ligt een fraaie laminaatvloer. Bovendien is de woonkamer voorzien van een thermostaat aangesloten op het stadsverwarmingssysteem.
- Halfopen keuken met een moderne L-vormige opstelling welke is voorzien een inductie kookplaat met afzuigkap, combi-oven/magnetron en een vaatwasser. De losstaande koel-/vriescombinatie is ter overname beschikbaar. De industriële bar/eethoek met bijbehorende krukken blijft in de woning achter. Vanuit de keuken is er toegang tot het kwartronde balkon.
- Balkon (ca. 6m2), gelegen op het westen met een gezellig en weids uitzicht over de wijk en de rivier. Hier kun je ’s zomers tot laat in de avond genieten van de zon en zonsondergangen.
- Berging (ca. 6m2), gelegen in de onderbouw.

Het appartement is keurig onderhouden en voorzien van kunststof en houten kozijnen met dubbele beglazing. De keuken, badkamer en het toilet zijn in 2013 vernieuwd en de laminaatvloer is in 2016 gelegd. Het complex beschikt over een actieve VvE. In De Esch is het parkeren nog gratis!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1989
- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 70m2
- Inhoud: 213m3
- Erfpachtgrond, looptijd t/m 22-09-2085, afgekocht t/m 30-03-2055
- Voorkeursrecht van toepassing
- Verwarming/warm water: stadsverwarming
- VvE bijdrage per maand: € 127,20
- EPA-label: B
- Extra clausules in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule, aanbiedingsplicht
- Oplevering: in overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 4
Inhoud: 213 m3
Woonoppervlakte: 70 m2
Bouwjaar: 1989
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 44 Foto's