Verkocht
Dosiostraat 44
in Rotterdam

In Rotterdam Prinsenland ligt aan de Dosiostraat een fijne en lichte driekamerwoning op de vierde verdieping van een goed onderhouden complex!
- Ruime, lichte vertrekken
- Nabij alle voorzieningen
- Nette afwerking
- Gunstige ligging

De woning ligt in een fijne, kindvriendelijke wijk en beschikt over een lichte en ruime woonkamer, een praktische keuken en een net toilet en badkamer, 2 ruime slaapkamers en een heerlijk balkon. Dagelijkse voorzieningen zoals winkels (WC Alexandrium), kinderopvang en basis- en middelbaar onderwijs, sportverenigingen, parken en speeltuinen, het Kralingse Bos en de Kralingse Plas, uitvalswegen en openbaar vervoervoorzieningen alles is op kort afstand gelegen.

Op de begane grond lig de gesloten portiek met een bellentableau, de postbussen, toegang tot de bergingen en het trappenhuis naar de verdiepingen.
De woning ligt op de vierde verdieping. De indeling is daar als volgt:
- Entree/hal met de meterkast en toegang tot alle vertrekken.
- Slaapkamer 1 ligt aan de achterzijde.
- Keuken met een L-vormige opstelling, voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koel-/vriescombinatie, een vaatwasser, een oven en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. Ook de aansluiting voor de wasmachine en de opstelling van de geiser (Vaillant) is hier terug te vinden. Een groot raam zorgt voor veel lichtinval op het werkblad.
- Toiletruimte met een wandcloset en mechanische ventilatie.
- Ruime living met grote raampartijen en een deur naar het balkon. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tweede slaapkamer en de badkamer.
- Slaapkamer 2 is eveneens gelegen aan de achterzijde.
- De badkamer is voorzien van een douchehoek met rainshower en een handdouche, een wastafel met berglades en een spiegelkast, een radiator, mechanische ventilatie en een klein raam voor natuurlijke ventilatie.
- Balkon, beschut gelegen op het westen met uitzicht over de binnentuin. Hier geniet je volop van de middag- en avondzon.
- Ruime berging op de begane grond.

De woning is voorzien van een betonnen vloer met daarop een nette doorgelegde laminaatvloer. Rondom zijn de kozijnen van hout, deels met dubbele beglazing, deels met enkel glas. Er is mechanische ventilatie in de woning aanwezig. Op de begane grond beschik je nog over een royale eigen berging. De VvE is actief en heeft een maandelijkse bijdrage, inclusief voorschot op de stookkosten, van € 186,24. In de straat kun je nog vrij parkeren.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1966
- Gebruiksoppervlakte wonen: 72m2
- Balkon: 4m2
- Berging: 12m2
- Inhoud: 239m3
- Erfpacht: looptijd t/m 24-12-2118, de canon is afgekocht voor de gehele looptijd
- Verwarming: blokverwarming
- Warm water: geiser (Vaillant)
- Meterkast: 5 groepen en 1 aardlekschakelaar
- VvE bijdrage: € 186,24 (inclusief voorschot stookkosten)
- EPA-label: E
- Extra clausules in de koopakte: ouderdoms- en asbestclausule, zelfbewoningsplicht
- Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 4
Inhoud: 239 m3
Woonoppervlakte: 72 m2
Bouwjaar: 1966
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 29 Foto's
Plattegrond