Verkocht
Dorpsweg 186a
in Rotterdam

Leuke benedenwoning gelegen aan de Dorpsweg in Rotterdam aangeboden! De woning is in 2022 geheel gerenoveerd en beschikt over een diepe achtertuin op het oosten. De woning is volledig gestuukt, voorzien van een nieuwe keuken en een moderne badkamer. Daarnaast is er een extra kamer gecreëerd door de berging, die recht onder de woning is, om te bouwen naar slaapkamer. Deze extra ruimte is vanuit de woonkamer met een vaste trap te bereiken. Het appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en er is een nieuwe HR CV-ketel geplaatst.

Indeling
Kelder:
De voormalige berging van de woning is omgebouwd tot slaapkamer 3 (c.a. 12 m2). De toegang vanuit het portiek is dichtgemaakt en deze kamer is alleen vanuit de woonkamer via een vaste trap toegankelijk. De ruimte is volledig geïsoleerd en afgewerkt met een laminaatvloer.

Begane grond:
Middels het portiek is de hal van het 4-kamer appartement te bereiken. De hal geeft toegang tot de badkamer, toiletruimte, slaapkamer en de woonkamer. Aan uw linkerhand is de toiletruimte te vinden, welke geheel is betegeld en voorzien van een wandcloset. Na het toilet volgt slaapkamer 1 (c.a. 5,5 m2) met uitzicht op de achtertuin. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, designradiator en een wastafelmeubel.
Aansluitend volgt de woonkamer/keuken met toegang tot de slaapkamer in de kelder. Door de strakke, moderne afwerking en de grote ramen, heeft de woonkamer een hele prettige, ruimtelijke sfeer. Aan de achterzijde van de woonkamer is de hoekopstelling van de keuken geplaatst. Deze opstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en een combi-oven. Bij de keuken is een hoek vrijgehouden waar de koel-/vriescombinatie geplaatst kan worden. Na de keuken volgt slaapkamer 2 (c.a. 7 m2). Deze kamer geeft toegang tot de royale achtertuin en kan eventueel ook als eetkamer of kantoor gebruikt worden.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het oosten en heeft een oppervlak van c.a. 50 m2. De tuin kan nog volledig naar smaak worden aangelegd. Ook is het mogelijk om hier een tuinhuis/berging te plaatsen voor eventueel de fietsen. Om te parkeren in de straat is parkeervergunning nodig, deze kan aangevraagd worden bij gemeente Rotterdam.

Algemeen
Bouwjaar 1941
Inhoud 193 m³.
De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van dubbel glas
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk: Intergas bouwjaar: 2022). Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
De maandelijkse bijdrage aan de V.v.E. bedraagt € 44,92.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 193 m3
Woonoppervlakte: 59 m2
Bouwjaar: 1941
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 28 Foto's
Plattegrond
Video