Verkocht
Dorpsweg 14
in Oudenhoorn

Op een perceel van 168m2 eigen grond vindt u deze tussenwoning. De woning beschikt over een ruim opgezette doorzonwoonkamer met daarbij een open keuken. De achtertuin ligt op het zonnige zuidwesten waardoor u hier optimaal van de zon kunt genieten.

De woning en omgeving
De twee slaapkamers aan de achterzijde op de 1e verdieping zijn samengevoegd waardoor er een zeer ruime slaapkamer is ontstaan. Eventueel is dit weer vrij eenvoudig aan te passen zodat er een extra slaapkamer ontstaat. In de huidige situatie zijn er 3 ruime slaapkamers. Verder komt er in de woning voor natuurlijk (zon)licht vanwege de zonnige ligging van het perceel. Ook is de woning voor de energiezuinigheid voorzien van 5 zonnepanelen evenals dak-, vloer- en spouwmuurisolatie.
De woning ligt aan de rand van het dorp met een goede bereikbaarheid. In het dorp vindt u een basisschool, een buurtsuper(tje) en openbaar vervoer. Op korte afstand van de woning vindt u Hellevoetsluis met alle verdere voorzieningen.

Indeling
Begane grond: entree/hal met brede voordeur, bergkast met spiegel schuifdeuren, meterkast en toilet met fonteintje. De aangename doorzonwoonkamer is afgewerkt met een plavuizenvloer. Hier vindt u de trapopgang naar de verdieping en de woonkamer is voorzien van airconditioning.
De open keuken ligt aan de achterzijde van de woning en bestaat uit een keramische kookplaat, afzuigkap en een koelkast. De keuken is onderrijdbaar voor een rolstoel.
Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin middels een elektrische deur.

1e verdieping: overloop met toegang tot de vertrekken.
De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Doordat hier 2 kamers zijn samengevoegd is er een oppervlakte van ongeveer 21,5m2. Er ligt vloerbedekking en ook deze kamer is voorzien van airconditioning.
Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde van de woning en deze kamer is afgewerkt met een vloer van Novilon. In de kamer is een wastafel aanwezig en de oppervlakte is ongeveer 11m2.
De badkamer bestaat uit een douche, toilet en een wastafel en is bruikbaar voor iemand in een rolstoel.

2e verdieping: overloop met een toilet en bidet. Verder is hier de opstelling van de cv-ketel en is er een wastafel. Ook is er een vaste, diepe kast aanwezig en lichtinval geschiedt middels 2 dakramen.
De zolderslaapkamer beschikt over drie dakramen en is afgewerkt met Novilon. De oppervlakte van deze kamer is ongeveer 14m2. Ook hier is er airconditioning en 2 vaste kasten. Aan beide zijden zijn knieschotten over de volledige breedte, afgewerkt met schuifdeuren.

Tuin
Bij de woning heeft u een vrij ruime voortuin welke privacy biedt vanaf de openbare weg. De achtertuin ligt op het zonnige zuidzuidwesten. Vanwege deze zonligging is de achtergevel voorzien van zonwering. In de tuin is een vrijstaande stenen berging aanwezig en via de berging is er een achterom. De berging heeft brede elektrische schuifdeuren en is daarmee bereikbaar voor bijvoorbeeld een motor of rolstoel.

Algemeen
Bouwjaar 1974
Inhoud 376m3.
168m2 eigen grond.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi met radiatoren (Merk: Atag, bouwjaar 2015). Deze cv-combi is in eigendom en levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 168 m2
Inhoud: 376 m3
Woonoppervlakte: 112 m2
Bouwjaar: 1974
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 28 Foto's
Plattegrond