Verkocht
Dorpsstraat 2
in Zwartewaal

Deze hoekwoning ligt in het centrum van Zwartewaal met een fantastisch uitzicht over de haven. Het pand is ruim van opzet en in het souterrain bevindt zich een grote garage.

De woning en omgeving
Op een heerlijke locatie in het oude centrum van Zwartewaal ligt deze ruime woning met een schitterend uitzicht. Er zijn verschillende authentieke elementen bewaard gebleven met onder andere een terrazzovloer in de gang en portiek en de originele paneeldeuren.
In de nabije omgeving vindt u het Brielse Meer, de basisschool en het dorpshuis. Brielle ligt met alle overige voorzieningen op enkele autominuten afstand.

Indeling
Entree/hal met de meterkast en een vaste kast met kelderkast. De ruim opgezette woonkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 35m2. De kamer is voorzien van diverse raampartijen en hierdoor aangenaam licht. De kamer is afgewerkt met vloerbedekking en behang.
De gesloten keuken is eveneens ruim van opzet. De keuken is uitgevoerd in een rechte wandopstelling.
Er is toegang tot de tussenhal, en vanuit hier is het toilet en de bijkeuken met de aansluiting voor de wasmachine bereikbaar. Ook is er toegang tot de achtertuin.

1e verdieping: overloop met een vaste kast. De kamers zijn allemaal afgewerkt met vloerbedekking en behang. Ook is middels een trap de bergzolder bereikbaar waar de opstelling van de cv-ketel is.
Slaapkamer 1 ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een wastafel. De oppervlakte van de kamer is ongeveer 13,5m2.
Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van ongeveer 8m2 en vindt u aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 3 treft u aan de achterzijde en is voorzien van een vaste kast. De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 7m2.
De badkamer bestaat uit een ligbad, wastafel, toilet en lichtinval geschiedt middels een dakraam.

Tuin
De tuin bevindt zich boven de garage en ligt op het zonnige zuidwesten. Hier heeft u een fantastisch uitzicht over de haven. De garage bevindt zich in het souterrain en geeft toegang tot de weg middels openslaande deuren.

Algemeen
Bouwjaar 1910
Inhoud 568m3.
121m2 eigen grond.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en kunststof. Alle kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een jonge cv-combi ketel met radiatoren. Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 121 m2
Inhoud: 568 m3
Woonoppervlakte: 113 m2
Bouwjaar: 1910
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 32 Foto's
Plattegrond