Verkocht
Doen Beijenszlaan 24
in Poortugaal

Deze nette 3-kamer woning met ruim balkon op het zuidwesten en een aparte berging is gelegen in Poortugaal. De woning is gelegen in de wijk Valckensteyn en heeft een heerlijk open en vrij uitzicht over het achtergelegen water. Het ‘gebogen’ complex is aan de rand van het Valckensteynse bos en geeft dus veel mogelijkheden om iedere dag weer heerlijk tot rust te komen. Verder is het complex gelegen aan de rand van een zeer kindvriendelijke wijk en heeft een snelle toegang naar uitvalswegen en alle andere dagelijkse voorzieningen. Loop maar even mee door de woning!

De indeling is als volgt:
Via de voortuin is er toegang naar de entree/hal. De hal biedt u toegang tot alle vertrekken van de woning. In de hal bevindt zich de toiletruimte en de badkamer voorzien van een ligbad, wastafel en radiator. Verder is ook de C.V.-ketel ruimte in de hal aanwezig. Vanuit de hal komt u in de grote en lichte woonkamer met de open doorgang naar de ruime keuken in L-opstelling. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en gootsteen. Ook is er in de keuken mechanische ventilatie aanwezig. Vanuit de lichte woonkamer is het heerlijke zonnige terras te bereiken. Het terras is ca. 11 meter breed en met de fijne vrije ligging aan het water is dit een aangename plek.
De woning beschikt over 2 slaapkamers. Beide zijn gelegen aan de achterzijde en dus geniet u ook hier van het prachtige uitzicht. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 11 m2 en de 2e slaapkamer is ca. 8m2 groot.

Algemeen
Bouwjaar 2000
Inhoud 250 m3.
Woonoppervlakte 82 m2.
Terras 29 m2.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een C.V-ketel (bouwjaar: 2018). Deze C.V.-ketel is in eigendom en levert ook het warme water in de woning.
De bijdrage van de V.v.E. bedraagt € 71,86 per maand.
Oplevering: in onderling overleg.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 250 m3
Woonoppervlakte: 82 m2
Bouwjaar: 2000
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 33 Foto's
Plattegrond
Video