Verkocht
Dennekruid 53
in Rotterdam

In de Kruidenbuurt van de ruim opgezette en groene wijk Prins Alexander ligt aan de Dennekruid deze ruime 6-kamer eengezins tussenwoning. Voorzieningen zoals supermarkten en het winkelcentrum Alexandrium, scholen, openbaar vervoer en toeritten naar uitvalswegen liggen in de direct omgeving. De woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en aan de achterzijde is een dakkapel geplaatst. Intern vind je 5 ruime slaapkamers, een doorzon woonkamer en een ruime achtertuin. Notariskeuze is voorbehouden aan de verkoper en zelfbewoningsplicht van toepassing!

Via de voortuin kom je bij de woning. De indeling is als volgt:
Begane grond: entree/hal met tochtportaal en de meterkast (5 groepen + 1 aardlekschakelaar), gang met toiletruimte voorzien van duoblok en fonteintje, trapopgang en toegang tot de doorzon woonkamer met een open haard partij en balkenplafond aan de voorzijde. Gesloten keuken met deur naar de achtertuin voorzien van stenen berging (3.00 x 2.35) en achterom.

1e verdieping: twee slaapkamers aan achterzijde, twee slaapkamers aan de voorzijde. Badkamer voorzien van wastafelmeubel, douchehoek en de wasmachine aansluiting.

2e verdieping: ruime overloop met opstelling van de nieuwe C.V.-combiketel, Remeha Tzerra uit 2014, ruime slaapkamer aan achterzijde, met dakkapel en royale nokhoogte.

De woning beschikt over kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De begane grond heeft een betonnen vloer (kwaaitaalvloer). Hiervan is een rapportage beschikbaar en er is een offerte opgesteld voor herstel. Herstel van de vloer is geheel voor rekening en risico van de koper. De verdiepingsvloeren zijn van hout. Asbestrapportage is beschikbaar. Er is asbest aangetroffen in de woning, o.a. in het ventilatiekanaal en de dakbedekking van de berging.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1971
Perceeloppervlakte: 150m2
Woonoppervlakte: 125m2
Inhoud: 395m3
Tuinligging: ZW
Verwarming/warm water: C.V.-combiketel, Remeha Tzerra, 2014
EPA-label: volgt
Volle eigendom
De woning heeft een kwaaitaalvloer, rapportage is op aanvraag beschikbaar
Er is asbest aanwezig, rapportage is op aanvraag beschikbaar
Notariskeuze voorbehouden aan verkoper
Zelfbewoningsplicht van toepassing
Extra clausules in de koopakte: verkoper heeft de woning nooit bewoond, zelfbewoningsplicht, ouderdom-, en asbestclausule
Oplevering: per direct

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 150 m2
Inhoud: 395 m3
Woonoppervlakte: 125 m2
Bouwjaar: 1971
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 29 Foto's