Verkocht
Delfgaauwstraat 32a
in Rotterdam

Voor de klusser! Ruime dubbele bovenwoning te koop op een leuke locatie in het Liskwartier. Hou je van renoveren en opknappen? Dan is dit een unieke kans!

Deze leuke en ruime bovenwoning is gelegen op een goede locatie in de wereldstad Rotterdam. Het welbekende Liskwartier staat bekend als rustig, kindvriendelijk, jong en vooral erg populair. Winkels, restaurants, medische voorzieningen en sportvoorzieningen, alles is binnen handbereik. Ook kan je dagelijks heerlijk wandelen door één van de vele parken die in de nabije omgeving te vinden zijn. De locatie t.o.v. van de binnenstad van Rotterdam en de snelwegen is prettig, je kan eenvoudig en snel andere locaties bereiken. Benieuwd geworden? Maak een afspraak en kom kijken of jij deze woning kan omtoveren tot een echte Rotterdamse parel.

De indeling is als volgt:
Via de voordeur op de begane grond is de trapopgang naar de eerste etage. Hier is aan de voorzijde een ruime woonkamer. De kamer is erg licht door de grote raampartijen. Aan de achterzijde is de eetkamer gelegen, deze is eveneens ook erg licht. Op de overloop is een toiletruimte, de meterkast, doorgang naar de keuken en trapopgang naar de tweede etage te vinden. De keuken aan de achterzijde is zeer eenvoudig en geeft toegang tot het eerste, kleinen balkon. De opkomst op de tweede etage is op de overloop. Aan de voorzijde en de achterzijde zijn 2 ruime slaapkamers te vinden met beide veel opbergruimte achter de knieschotten. De kamer aan de achterzijde is voorzien van het tweede, ruime balkon op het zonnige zuiden. Tussen de kamers bevindt zich de C.V.-ketel ruimte en de badkamer. De badkamer is oud en voorzien van een douche en een wastafel.

De woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen met daarin dubbele beglazing. In de wijk is het betaald parkeren en parkeervergunningen zijn eenvoudig aan te vragen bij de gemeente Rotterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1914
- Gebruiksoppervlakte wonen: 107m2
- Inhoud: 372m3
- Afmeting balkons: 8m2
- Verwarming/warm water: C.V.-combiketel, Remeha Avanta 28C
- Energielabel: F
- Erfpacht: looptijd t/m 31-12-2093, afgekocht t/m 31-12-2044
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper
- Zelfbewoningsplicht van toepassing
- VvE is recent opgericht en de maandelijkse bijdrage is €146,94
- Extra clausules in de koopakte; niet zelfbewoningsclausule (verkoper heeft woning nooit bewoond), zelfbewoningsplicht, ouderdom- en asbestclausule. Voorbehoud toestemming gemeente Rotterdam.
- Oplevering: per direct

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 372 m3
Woonoppervlakte: 107 m2
Bouwjaar: 1914
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 28 Foto's
Plattegrond