Verkocht
De Savornin Lohmanlaan 31b
in Rotterdam

Genieten in een schitterende en groene tuin in het hart van Bergpolder. Dat kan nu in deze charmante jaren '30 woning. Twee kamers, veel sfeer en de openslaande deuren naar de tuin maken het verhaal compleet!
- Lichte voorkamer en achterkamer
- Authentieke details (en-suite deuren/glas-in-lood)
- Dagelijks genieten van de fantastische buitenruimtes

De Savornin Lohmanlaan is in de omgeving een welbekende straat. De ruime opzet, de groene straten en de vriendelijke buurt zijn kenmerkend voor gewilde wijk Bergpolder. Diergaarde Blijdorp, de Kralingse Plas en het Bos en het Vroesenpark zijn allemaal op fietsafstand gelegen. De aanrij route vanaf de uitvalswegen en vanuit het centrum zijn eenvoudig en snel, daardoor is er ook een goede connectie met de omliggende dorpen/wijken. De binnenstad van de wereldstad Rotterdam is door de goede OV verbinding binnen handbereik. Natuurlijk zijn in de nabije omgeving talloze winkels, supermarkten en restaurants te vinden. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op en kom ook genieten van de gezellige wijk Bergpolder.

De indeling is als volgt:

Via de nette en groene voortuin is deze sfeervolle benedenwoning te bereiken.

De binnenkomst in deze sfeervolle woning is in de hal, vanuit de hal is de doorgang naar de woonkamer, slaapkamer, en de andere vertrekken. Wat direct opvalt zijn de mooie en authentieke details die vindbaar zijn. Aan de rechterzijde zijn als eerste 2 fijne bergkasten te vinden, waarvan er één voorzien is van de meterkast en de wasmachine aansluiting. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Na de toiletruimte bevindt zich de badkamer. Deze is keurig afgewerkt en voorzien van een douche en een wastafel met meubel. De lichte slaapkamer met 2 kasten is aan de voorzijde. Door de mooie en-suite deuren is de doorgang naar de woonkamer. Aan de achterzijde van de woonkamer zijn openslaande deuren, welke zorgen voor veel lichtinval in de kamer. Er is een open doorgang naar de keuken. De rechte opstelling in de keuken is voorzien van een gaskookplaat, oven, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, gootsteen en uiteraard veel kastruimte.

De groene achtertuin is via de openslaande deuren in de woonkamer en de enkele deur in de keuken toegankelijk. Op een warme zomeravond kan je door de westelijke ligging tot laat genieten van een heerlijk hapje en drankje. Met een totaal oppervlakte van ca. 76 m2 is deze achtertuin toch wel serieus te noemen. Veel groen, sfeer en zon zorgen voor een fijne en goed verzorgde buitenruimte. Achterin de tuin is er nog een praktische berging te vinden.

In deze ruim opgezette wijk is het betaald parkeren en parkeervergunningen zijn eenvoudig aan te vragen bij de gemeente Rotterdam. Rondom is dit knusse huis voorzien van dubbele beglazing. De buitenruimte, het lichtinval en nog veel meer andere aspecten maken het wonen in deze benedenwoning dagelijks weer een feestje!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1936
- Gebruiksoppervlakte wonen: 60m2
- Inhoud: 188m3
- Volledig eigendom
- Verwarming/warm water: C.V.-combiketel, Intergas, 2010 (huur €30,74 per maand)
- VvE is opgericht zonder maandelijkse bijdrage. Het onderhoud wordt in goed overleg gezamenlijk uitgevoerd. Er is wel een gezamenlijke opstalverzekering en een inschrijving in de KvK
- Energielabel: C
- Beschermd stads- of dorpsgezicht
- Extra clausules in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule
- Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 188 m3
Woonoppervlakte: 60 m2
Bouwjaar: 1936
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 29 Foto's
Plattegrond