Verkocht
de Berk 18
in Hellevoetsluis

Op deze praktische locatie in Hellevoetsluis is een mooie, gemoderniseerde woning nu te koop. De woning heeft 4 ruime slaapkamers waardoor er veel mogelijkheden zijn in de woning. De woning is dichtbij alle dagelijkse voorzieningen gelegen en heeft vele toegangen naar de uitvalswegen waardoor de omliggende dorpen en de grote stad eenvoudig bereikbaar zijn. De woning heeft een nette afwerking en kan op vele punten volledig naar eigen wens worden ingericht. Loop maar even mee door de woning!

De indeling is als volgt:
Via de nette voortuin met berging is de binnenkomst in de hal. Door de hal is de toegang naar de kleine slaapkamer aan de voorzijde van de woning en de toegang naar de toiletruimte en woonkamer. Ook bevind zich in de hal de meterkast, trapkast en de trap naar de 1e verdieping. De toilet ruimte in de hal is voorzien van een toiletpot. Er is een open doorgang naar de ruime woonkamer met aan de achterzijde veel lichtinval door de grote schuifpui en de grote raampartijen. De gehele woonkamer en keuken is voorzien van een plavuizen vloer. De keuken is in een L-opstelling en een eiland in het midden. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap oven en koel-/vriescombinatie. Ook is er aan de voorzijde van de woning in de keuken een doorgang naar de voortuin.

In de hal is de trapopgang naar de eerste verdieping. Via de overloop zijn alle vertrekken op de 1e verdieping bereikbaar. Er is een grote slaapkamer aan de voorzijde met veel lichtinval door de grote raampartijen. Ook aan de achterzijde van de woning is dezelfde indeling met betrekking tot de raampartijen waardoor ook deze kamer zeer licht is. In de slaapkamer aan de achterzijde bevindt zich ook de grote en moderne open badkamer. Er is een groot losstaand bad aanwezig, ook is eer een dubbele wastafel aanwezig met een open douche. Via de overloop is de trapopgang naar de 2e verdieping. Op de overloop op de 2e verdieping is de C.V.-ketel opstelling aanwezig en de aansluiting voor de wasmachine. Aan de rechterzijde van de woning is de 3e slaapkamer met een groot dakraam waardoor deze ruimte goed te benutten is. De zolderruimte kan worden benut als opbergruimte.

De tuin rondom de woning is eenvoudig en is dus volledig naar eigen wens in te delen en in te richten. Het gehele perceel heeft een totaal oppervlakte van ruim 150m2. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.

Algemeen
Bouwjaar 1978
Inhoud 434 m3
De kozijnen uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een C.V.-ketel (merk: Vaillant, bouwjaar: 2011, huur). Deze C.V-ketel levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 151 m2
Inhoud: 434 m3
Woonoppervlakte: 122 m2
Bouwjaar: 1978
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 55 Foto's
Plattegrond
Video