Verkocht
Buys Ballotsingel 100B
in Schiedam

Op een groene locatie, direct aan de singel gelegen, is deze leuke 3-kamer starterswoning op de eerste verdieping nu te koop. De woning is voorzien van een ruime en lichte woonkamer, 2 balkons en 2 slaapkamers, perfect voor de starter dus!

- 2 ruime slaapkamers
- 2 balkons en een praktische kelderberging
- geheel voorzien van dubbel glas
- Actieve VvE

De woning is gelegen in een wijk direct tegen Rotterdam Oud-Mathenesse aan, een praktische locatie met alle nodige dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Denk hierbij aan supermarkten, winkels en scholen. Ook het openbaar vervoer is eenvoudig en snel te bereiken waardoor er een goede verbinding ontstaat met de omliggende gebieden. Uitvalswegen zoals de A20 en A4 zijn goed aan te rijden en Rotterdam is dus binnen enkele minuten te bereiken. Loop maar snel mee door de woning!

De indeling is als volgt:
Via het gesloten portiek aan de straat is de toegang naar het trappenhuis en de bergingen. Via het trappenhuis is de opkomst op de eerste verdieping, welke toegang geeft tot de woning. De binnenkomst in het appartement is in de hal. De hal is voorzien van de toiletruimte en de doorgangen naar alle andere ruimtes in de woning. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset. Direct aan de achterzijde van de woning is de keuken gelegen. De keuken is eenvoudig uitgevoerd en voorzien van diverse (inbouw)apparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, en een koel-/vriescombinatie. Aan de rechterachterzijde van de woning is de 1e slaapkamer gelegen. Deze kamer is door de grote raampartijen voorzien van veel lichtinval. Ook geeft deze kamer de toegang naar het 1e balkon op het noordwesten gelegen. De kamer is verder voorzien van een vaste kast. De 2e slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft eveneens veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voorzijde. De badkamer is via de hal te bereiken. De badkamer is voorzien van een groot bad/douche met whirlpoolfunctie, designradiator en een wastafel met wastafelmeubel. De hal is voorzien van de wasmachine aansluiting en veel extra bergruimte door de vaste kasten. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en geeft ook de toegang naar het 2e balkon. Het balkon aan de voorzijde is op het zuidoosten gelegen en heeft daarmee dus een gunstige zonligging en een leuk uitzicht over de singel. De woonkamer is aan de voorzijde volledig voorzien van grote raampartijen welke voor het vele lichtinval in de kamer zorgen.

De woning is rondom voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Verder is het appartement voorzien van een houten parketvloer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1957
- Gebruiksoppervlakte wonen: 63 m2
- Inhoud: 197 m3
- Verwarming/warm water: Blokverwarming, 80L boiler eigendom (2018)
- Meterkast: 4 groepen
- VvE bijdrage: €220,00 (inclusief stookkosten: €85,00)
- In 2022 staat de renovatie van de balkons op de planning van de VvE
- EPA-label: C
- Extra clausules in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule
- Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 197 m3
Woonoppervlakte: 63 m2
Bouwjaar: 1957
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 32 Foto's
Plattegrond