Verkocht
Beukelsdijk 102b
in Rotterdam

Deze ruime, dubbele benedenwoning met achtertuin ligt in de wijk Nieuwe Westen, direct naast de Heemraadssingel. De locatie is gunstig, gewild en levendig: op korte afstand van het centrum met in de directe omging een keur aan winkels, gemakshops, horeca en een apotheek. Maar ook scholen, openbaar vervoer en een snelle toegang tot uitvalswegen behoren tot de basis voorzieningen. De ruimte in én om de woning bieden je een zee aan mogelijkheden. De achtertuin (type stadstuin) ligt op het zuiden en intern is er maar liefst 119m2 woonoppervlakte die je naar eigen inzicht kunt verfraaien tot een warme en knusse gezinswoning.

Op de begane grond geeft de voordeur toegang tot de vestibule met een deur naar de hal. Hier vind je een bergkast met de opstelling van de meterkast, de trapopgang naar de slaapverdieping en een toiletruimte. De gesloten keuken ligt aan de achterzijde, is voorzien van een recht keukenblok en de opstelling van de C.V.-combiketel. Er is een smalle deur naar de achtertuin. Vanuit de hal is er toegang tot een tussenkamer van waaruit zowel de voor- als de achterkamer bereikbaar is. Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar de achtertuin. Deze is gelegen op het zuiden en meet ca. 6.00 x 6.00.

Op de slaapverdieping geeft de overloop toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is een kleine slaap-/zijkamer te vinden, evenals de royale master bedroom. Aan de achterzijde ligt de derde slaapkamer en de badkamer. Op de overloop is nog een tweede toiletruimte aanwezig.

Intern heeft de woning aandacht nodig met betrekking tot modernisering en het upgraden naar hedendaags comfort. Het pand is grotendeels voorzien van dubbele beglazing, deels met houten en deels met kunststof kozijnen. Aan de voorzijde nog met glas-in-lood bovenramen (enkel glas) en op de begane grond met diverse originele plafonds en een fraaie trapopgang. De buitenzijde en het houtwerk verkeren in goed staat van onderhoud. De woning is voorzien van houten vloeren, originele jaren ’30 paneeldeuren en diverse inbouwkasten. De VvE is in oprichting, de maandelijkse bijdrage wordt € 150,-.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1920
Gebruiksoppervlakte wonen: 119m2
Inhoud: 448m3
Volle eigendom
Verwarming/warm water: C.V.-combiketel
VvE bijdrage: € 150,- per maand
EPA-label: volgt
Clausules in de koopakte: ouderdoms- en asbestclausule en verkoper heeft de woning zelf niet bewoond
Notariskeuze voorbehouden aan de verkoper
Oplevering: per direct

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 448 m3
Woonoppervlakte: 119 m2
Bouwjaar: 1920
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 33 Foto's