Onder optie
Berninistraat 540
in Rotterdam

Fantastisch penthouse met 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 terrassen, dubbele parkeerplaats en eigen berging. Dit duurzame en energiezuinige penthouse is gelegen op grote hoogte aan de mooie Prinsenplas in Rotterdam!! De bouw is gestart! Indicatieve oplevering is 36 maanden na 17-04-2023!

Dit zeer royale penthouse appartement van het type M met drie grote slaapkamers behoort tot de één van de toppers in de Berninitoren. Op 20e verdieping geniet u van een fantastisch uitzicht over het groen van het Prinsenpark. Deze zuidoost georiënteerde appartementen beschikken over twee royale balkons. Met de verdiepingshoge ramen geniet u van maximale lichtinval en uitzicht. De luxe wordt helemaal compleet gemaakt met de en-suite badkamer en walk-in-closet. Uw familie of gasten kunnen gebruik maken van de tweede badkamer.

Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplek en een private kelderberging in de ondergrondse kelder. De appartementen van het type M zijn bijkomend voorzien van een autoparkeerlift-systeem, zodat u in dat geval plaats heeft voor twee auto’s.

Onze hoge duurzaamheidsambitie van dit project overstijgt het minimaal vereiste niveau ruimschoots. Dit heeft zich vertaald in een eigen individuele-bodem warmtepomp, waarmee u het appartement comfortabel kunt verwarmen én koelen. Met de PV-panelen in de gevel draagt u ook nog eens uw extra steentje bij aan het gezamenlijke duurzaamheidsvraagstuk waar we voor staan. Omdat deze gevelpanelen rechtstreeks aan uw eigen meter zijn gekoppeld (en niet, zoals veelal het geval, aan de gemeenschappelijke voorzieningen), is de opbrengst direct voor uzelf en resulteert dit in een lagere energierekening. Zo is energie én geld besparen wel heel gemakkelijk!

De begane grond is voorzien van een luxueuze entree waar u even kunt uitrusten of wachten. Buiten kunt u genieten van een prachtige collectieve dektuin direct gelegen aan de Prinsenplas. In de zomer heeft u hier direct contact met het verkoelende en rustgevende water aan de Prinsenpark en in de winter kunt u hier wellicht wel schaatsen!

19.69
Indeling type M:
- Entree in royale hal met doorgang naar alle vertrekken
- Royale slaapkamer (ca. 17m2) met walk-in-closet (ca. 7m2) en badkamer (ca. 12.5m2) aangrenzend, badkamer voorzien van luxe sanitair zoals een dubbele wastafel met meubel, ligbad, apart toilet en inloopdouche
- Slaapkamer 2 van ca. 13,5m2, 3.60m x 3,77m. Slaapkamer 3 van ca. 13m2, 3.60m x 3,77m
- Ruime tweede badkamer voorzien van luxe sanitair met wastafel en meubel en inloopdouche
- Toiletruimte met luxe sanitair
- Entree in royale woonkamer met leef keuken en twee terrassen
- Zitgedeelte 1 met doorgang naar terras via schuifpui. Terras ca. 14.5m2, zuidoost ligging
- Zitgedeelte 2 met open doorgang naar royale eethoek en woonkeuken. Totale oppervlakte van woonkamer en keuken ca. 112m2
- Via glazen schuifpui doorgang naar het tweede terras van ca. 11.5m2, noordwest ligging
- Via de keuken doorgang naar technische ruimte van ca. 7,5m2

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
1.168.000 v.o.n.
Woonlaag: 19
Inhoud: 570 m3
Woonoppervlakte: 215 m2
Bouwjaar: 2025
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 14 Foto's
Plattegrond