Beschikbaar
Berninistraat 538
in Rotterdam

Bernini Rotterdam

Bernini omvat 72 duurzame appartementen gelegen aan de Prinsenplas te Rotterdam. De 20 woonlagen tellen 2, 3 en 4 appartementen per verdieping met een woonoppervlakte van ca 88m² tot ca 216m². Alle appartementen bieden een veelzijdig uitzicht over het mooie Rotterdam. In Bernini is het niet alleen prachtig wonen, maar ook energiezuinig! Goede isolatie, zonnepanelen, WTW en bodemwarmtepomp zorgen voor lage energielasten. De bouw is gestart! Indicatieve oplevering is 36 maanden na 17-04-2023!

Meer informatie over het project?
berninirotterdam.nl

Fantastisch penthouse met 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 terrassen, dubbele parkeerplaats en eigen berging. Dit duurzame en energiezuinige penthouse is gelegen op grote hoogte aan de mooie Prinsenplas in Rotterdam!! De bouw is gestart!!

Dit zeer royale penthouse appartement van het type N met drie grote slaapkamers behoort tot de topper van de Berninitoren. Op de 19e verdieping geniet u van een fantastisch uitzicht over het groen van het Prinsenpark en de waterplas. Het appartement met twee royale balkons is zuidwest georiënteerd, waarmee u van een heerlijke avondzon op uw balkon en woonkamer kan genieten. Met de verdiepingshoge ramen geniet u van maximale lichtinval en heeft u zicht op de skyline van Rotterdam. De luxe wordt helemaal compleet gemaakt met de en-suite badkamer en walk-in-closet. Uw familie of gasten kunnen gebruik maken van de tweede badkamer.

Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplek en een private kelderberging in de ondergrondse kelder. De appartementen van het type N zijn bijkomend voorzien van een autoparkeerlift-systeem, zodat u in dat geval plaats heeft voor twee auto’s.

Onze hoge duurzaamheidsambitie van dit project overstijgt het minimaal vereiste niveau ruimschoots. Dit heeft zich vertaald in een eigen individuele-bodem warmtepomp, waarmee u het appartement comfortabel kunt verwarmen én koelen. Met de PV-panelen in de gevel draagt u ook nog eens uw extra steentje bij aan het gezamenlijke duurzaamheidsvraagstuk waar we voor staan. Omdat deze gevelpanelen rechtstreeks aan uw eigen meter zijn gekoppeld (en niet, zoals veelal het geval, aan de gemeenschappelijke voorzieningen), is de opbrengst direct voor uzelf en resulteert dit in een lagere energierekening. Zo is energie én geld besparen wel heel gemakkelijk!

De begane grond is voorzien van een luxueuze entree waar u even kunt uitrusten of wachten. Buiten kunt u genieten van een prachtige collectieve dektuin direct gelegen aan de Prinsenplas. In de zomer heeft u hier direct contact met het verkoelende en rustgevende water aan de Prinsenpark en in de winter kunt u hier wellicht wel schaatsen!

19.70
Indeling type N:
- Entree in royale hal met doorgang naar alle vertrekken
- Royale slaapkamer (ca. 18.5m2) met walk-in-closet (ca. 7m2) en badkamer (ca. 7.5m2) aangrenzend, badkamer voorzien van luxe sanitair zoals een dubbele wastafel met meubel, ligbad en inloopdouche, tevens vanuit deze slaapkamer toegang tot een apart toilet
- Slaapkamer 2 van ca. 15m2, 3.20m x 4.75m. Slaapkamer 3 van ca. 13m2, 3.20m x 4.10m
- Ruime tweede badkamer voorzien van luxe sanitair met wastafel en meubel, inloopdouche, toilet en optie voor een extra ligbad en wastafel
- Toiletruimte met luxe sanitair
- Entree in royale woonkamer met leef keuken en twee terrassen
- Zitgedeelte 1 met doorgang naar terras via schuifpui. Terras ca. 14.5m2, noordwest ligging
- Zitgedeelte 2 met open doorgang naar royale eethoek en woonkeuken. Totale oppervlakte van woonkamer en keuken ca. 106m2
- Via glazen schuifpui doorgang naar het tweede terras van ca. 14.5m2, zuidwest ligging
- Via de keuken doorgang naar een inpandige berging van ca. 6m2 en de technische ruimte van ca. 6m2

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
1.214.000 v.o.n.
Woonlaag: 19
Inhoud: 575 m3
Woonoppervlakte: 217 m2
Bouwjaar: 2023
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 14 Foto's
Plattegrond