Beschikbaar
Berninistraat 520
in Rotterdam

Bernini Rotterdam

Bernini omvat 72 duurzame appartementen gelegen aan de Prinsenplas te Rotterdam. De 20 woonlagen tellen 2, 3 en 4 appartementen per verdieping met een woonoppervlakte van ca 88m² tot ca 216m². Alle appartementen bieden een veelzijdig uitzicht over het mooie Rotterdam. In Bernini is het niet alleen prachtig wonen, maar ook energiezuinig! Goede isolatie, zonnepanelen, WTW en bodemwarmtepomp zorgen voor lage energielasten. De bouw is gestart! Indicatieve oplevering is 36 maanden na 17-04-2023!

Meer informatie over het project?
berninirotterdam.nl

Een prachtig duurzaam, energiezuinig 4-kamer appartement met dubbele parkeerplaats en berging, gelegen aan de mooie Prinsenplas in Rotterdam!! De bouw is gestart!!

De zeer ruime appartementen van het type L zijn gesitueerd op de 15e tot en met de 18e verdieping van de toren en geven een schitterend uitzicht over het water van de Prinsenplas met het typerende ‘vierkant eiland’ van het Prinsenpark. Het appartement met royaal balkon is noordwest georiënteerd en vanwaar op u heerlijk van een zonnetje kunt genieten. Met de verdiepingshoge ramen geniet u van maximale lichtinval en heeft u zicht op de skyline van Rotterdam.

Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplek en een private kelderberging in de ondergrondse kelder. De appartementen zijn van het type L zijn bijkomend voorzien van een autoparkeerlift-systeem, zodat u in dat geval plaats heeft voor twee auto’s.

Onze hoge duurzaamheidsambitie van dit project overstijgt het minimaal vereiste niveau ruimschoots. Dit heeft zich vertaald in een eigen individuele-bodem warmtepomp, waarmee u het appartement comfortabel kunt verwarmen én koelen. Met de PV-panelen in de gevel draagt u ook nog eens uw extra steentje bij aan het gezamenlijke duurzaamheidsvraagstuk waar we voor staan. Omdat deze gevelpanelen rechtstreeks aan uw eigen meter zijn gekoppeld (en niet, zoals veelal het geval, aan de gemeenschappelijke voorzieningen), is de opbrengst direct voor uzelf en resulteert dit in een lagere energierekening. Zo is energie én geld besparen wel heel gemakkelijk!

De begane grond is voorzien van een luxueuze entree waar u even kunt uitrusten of wachten. Buiten kunt u genieten van een prachtige collectieve dektuin direct gelegen aan de Prinsenplas. In de zomer heeft u hier direct contact met het verkoelende en rustgevende water aan de Prinsenpark en in de winter kunt u hier wellicht wel schaatsen!

16.62
Indeling type L:
- Entree in royale hal met doorgang naar alle vertrekken
- 3 ruime slaapkamers van 3.15m x 4.07m / 3.60m x 4.75m / 3.60m x 2.28m
- Toiletruimte en badkamer in de hal gelegen, beide voorzien van luxe sanitair
- Ruime badkamer voorzien van luxe sanitair met (optie tot dubbele) wastafel en meubel, ligbad, toilet en inloopdouche
- Technische ruimte via de woonkamer te betreden
- Royale leef keuken met eetgedeelte van 7.30m x 3.44m
- Woonkamer/keuken totaal ca. 56m2
- Ruim terras met noordwest ligging van ca. 14.5 m2

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
740.000 v.o.n.
Woonlaag: 16
Inhoud: 406 m3
Woonoppervlakte: 127 m2
Bouwjaar: 2025
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 14 Foto's
Plattegrond