Beschikbaar
Berninistraat 452
in Rotterdam

Bernini Rotterdam

Bernini omvat 72 duurzame appartementen gelegen aan de Prinsenplas te Rotterdam. De 20 woonlagen tellen 2, 3 en 4 appartementen per verdieping met een woonoppervlakte van ca 88m² tot ca 216m². Alle appartementen bieden een veelzijdig uitzicht over het mooie Rotterdam. In Bernini is het niet alleen prachtig wonen, maar ook energiezuinig! Goede isolatie, zonnepanelen, WTW en bodemwarmtepomp zorgen voor lage energielasten. De bouw is gestart! Indicatieve oplevering is 36 maanden na 17-04-2023!

Meer informatie over het project?
berninirotterdam.nl

Een prachtig duurzaam, energiezuinig 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats en berging, gelegen aan de mooie Prinsenplas in Rotterdam!! De bouw is gestart!!

De appartementen van het type D zijn gesitueerd op de 1e tot en met de 11e verdieping van de toren en geven een schitterend uitzicht over het water van de Prinsenplas met het typerende ‘vierkant eiland’ van het Prinsenpark. Het appartement met royaal balkon is noordoost georiënteerd. Met de verdiepingshoge ramen geniet u van maximale lichtinval en uitzicht.

Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplek en een private kelderberging in de ondergrondse kelder.

Onze hoge duurzaamheidsambitie van dit project overstijgt het minimaal vereiste niveau ruimschoots. Dit heeft zich vertaald in een eigen individuele-bodem warmtepomp, waarmee u het appartement comfortabel kunt verwarmen én koelen. Met de PV-panelen in de gevel draagt u ook nog eens uw extra steentje bij aan het gezamenlijke duurzaamheidsvraagstuk waar we voor staan. Omdat deze gevelpanelen rechtstreeks aan uw eigen meter zijn gekoppeld (en niet, zoals veelal het geval, aan de gemeenschappelijke voorzieningen), is de opbrengst direct voor uzelf en resulteert dit in een lagere energierekening. Zo is energie én geld besparen wel heel gemakkelijk!

De begane grond is voorzien van een luxueuze entree waar u even kunt uitrusten of wachten. Buiten kunt u genieten van een prachtige collectieve dektuin direct gelegen aan de Prinsenplas. In de zomer heeft u hier direct contact met het verkoelende en rustgevende water aan de Prinsenpark en in de winter kunt u hier wellicht wel schaatsen!

07.28
Indeling type D:
- Entree in royale hal met doorgang naar alle vertrekken
- 2 ruime slaapkamers van 3.35m x 4.61m / 3.35m x 2.04m
- Toiletruimte met luxe sanitair en technische ruimte gelegen in begin hal
- Ruime badkamer voorzien van luxe sanitair met (optie tot dubbele) wastafel en meubel, (optie tot) ligbad, toilet en inloopdouche
- Grote living met leef keuken en eetgedeelte aangrenzend, totaal ca. 39m2
- Keuken en eethoek van 3.92m x 6.09m
- Zithoek met noordoost terras van ca. 14.5m2 aangrenzend

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
485.000 v.o.n.
Woonlaag: 7
Inhoud: 236 m3
Woonoppervlakte: 89 m2
Bouwjaar: 2025
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 14 Foto's
Plattegrond