Verkocht
Berkenrijsweg 6
in Rockanje

Op een royaal perceel van maar liefst 4.180m2 eigen grond ligt deze vrijstaande woning met een vrijstaande garage. De woning ligt op een rustige locatie tussen Oostvoorne en Rockanje waardoor u absolute vrijheid ervaart maar toch dicht bij de voorzieningen bent.

Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met zowel duinen, strand en bossen in de directe omgeving. Hoewel de woning verouderd is en modernisering nodig is is de basis goed! De woning is in 1966 geheel opnieuw opgebouwd. Het royale perceel met terrassen, grasland etc. is omgeven door bomen en struiken. Omdat de woning een stukje van de Berkenrijsweg af ligt heeft u veel privacy op het perceel en in de woning.

Indeling
Via de oprit (recht van overpad) komt u bij de woning waar u voldoende parkeergelegenheid op eigen grond vindt.
Aan de zijkant van de woning is de entree/hal. Een fraaie ruimte met vide vanwaar u toegang heeft tot de woonkamer, het toilet en de badkamer.
De woonkamer is een aangenaam lichte ruimte in L-vorm. Het daglicht komt binnen aan drie zijden en de oppervlakte is circa 28m2. De afwerking bestaat uit een parketvloer en er is een openhaard. De achterdeur biedt toegang tot het terras naast het huis.
Vervolgens komt u in de keuken die is voorzien van een eenvoudig interieur en een doorloop biedt naar de ruime slaapkamer.
Deze royale slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 19m2. U vindt hier een vaste kast en een toegang naar de badkamer welke weer als doorloop naar de hal dient. De badkamer beschikt over een douche en wastafel.

1e verdieping: ruime overloop/vide met veel bergruimte, de opstelling van de boiler en een toilet. Tot slot zijn er boven nog 2 ruime slaapkamers van resp. circa 14m2 en 12m2. 1 van deze slaapkamers is voorzien van vaste kasten en een wastafel.

Tuin
Zoals eerder beschreven ligt de woning op een zeer ruim perceel van 4.180m2 eigen grond. Dit biedt veel vrijheid en mogelijkheden, te denken valt aan siertuinen, terrassen, moestuin of wat dacht u van paarden?

Algemeen
Bouwjaar 1926
In 1966 is de woning geheel nieuw opgebouwd
Inhoud 426m3.
4.180m2 eigen grond.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van enkel glas.
De woning wordt verwarmd middels dieselolie gestookte centrale verwarming met radiatoren. Een boiler levert het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Ook zal er bij deze woning een niet bewoningsclausule worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 4180 m2
Inhoud: 426 m3
Woonoppervlakte: 111 m2
Bouwjaar: 1926
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 48 Foto's
Plattegrond
Video