Verkocht
Berkelselaan 110b
in Rotterdam

Aan de Berkelselaan, op de hoek van de Savornin Lohmanlaan, in een bruisend stukje Rotterdam, ligt een sfeervolle jaren ‘30 benedenwoning met patio. Intern is de woning fraai verzorgd en beschikt over een lichte living, een royale slaapkamer, nette keuken en een badkamer en-suite. De ligging, in de directe nabijheid van de historische Hofbogen, wordt gekenmerkt als dé urban hotspot van Rotterdam. Dit Rijksmonument is een verzamelplek van bijzondere food-, fitness- en designwinkeltjes. Maar de woning ligt ook op fietsafstand van het Centraal Station, uitgaansgelegenheden en overig openbaar vervoer. Dit is riant en comfortabel wonen in de stad!

De woning is gelegen op de hoek van de Berkelselaan en de Savornin Lohmanlaan en heeft uitzicht op een speelveldje en een royale groenstrook. Op straatniveau ligt de entree met een eigen voordeur. De woning is gelegen op de begane grond en heeft een kleine patiotuin.

De indeling is als volgt:
Entree met authentiek betegeld tochtportaal en toegang tot de hal. Hier vandaag is er toegang tot diverse vertrekken. Zoals de berging met de meterkast en de wasmachine aansluiting. Verder nog het nette toilet voorzien van een wandcloset en een open doorloop zorgt voor toegang tot de keuken. Deze is gelegen aan de achterzijde en heeft een tweetal wandopstellingen, beiden met een kunststof werkblad. Als inbouwapparatuur vind je hier een koelkast, oven en een 4-pits gaskookplaat met recirculatie afzuigkap. Verder is hier nog de opstelling van de C.V.-combiketel aanwezig. Een deur geeft toegang tot de patio. Deze prettige buitenruimte is gelegen op het oosten.

Aan de voorzijde van de woning ligt de royale living. Met ramen rondom wordt hier een heerlijk, ruim en licht vertrek gecreëerd. Aan de bovenzijde van de ramen zijn nog originele glas-in-lood bovenraampjes aanwezig en voorzetramen zorgen voor een goede isolatie. Een doorloop geeft toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde. Deze is ruim en heeft een badkamer en-suite met een inloopdouche en een vaste wastafel.

De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer. De ramen zijn grotendeels voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en voorzetramen. De bovenlichtjes hebben nog originele glas-in-lood ruitjes. In de keuken is een kunststof deur en kozijn aanwezig voorzien van dubbele beglazing. De woning is netjes onderhouden. Zo is in 2014 alle elektra vervangen en zijn aan de voorzijde de kozijnen hersteld en geschilderd. In dat jaar zijn ook de waterleidingen vernieuwd plus het plafond en de stoppenkast. Het plafond is destijds ook extra geïsoleerd. In 2019 is de achtergevel gereinigd en recent is er een nieuwe schutting geplaatst. De VvE is actief en heeft een maandelijkse bijdrage van € 105,-.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1933
Gebruiksoppervlakte wonen: 61m2
Inhoud: 217m3
EPA-label: E
Verwarming/warm water: C.V.-combiketel, Remeha Avanta, bouwjaar 2012
VvE bijdrage: € 105,- per maand
Volledig eigendom
Extra clausules in de koopakte: ouderdoms- en asbestclausule
Oplevering in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 217 m3
Woonoppervlakte: 61 m2
Bouwjaar: 1936
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 23 Foto's