Verkocht
Bergweg 39C
in Rotterdam

Parelzoekers opgelet! Modern en authentiek wonen in een starters appartement. Nu te koop op een super locatie aan de Bergweg.
- Klassieke details en een moderne afwerking
- Gunstige locatie in de wereldstad
- Zonnige buitenruimtes

Zo mooi wil iedereen wel wonen. Dit leuke starters appartement toont hoe goed het verleden en het heden samen kunnen gaan in een woning. Om verliefd op te worden! Op de hoek van de Bergweg en de Gordelweg is dit fijne complex gelegen. Zonder twijfel ligt deze woning op één van de betere woonlocaties in het 'Manhattan aan de Maas'. Alle hotspots, winkels en restaurants zijn op steenworp afstand. Ook de snelweg en de binnenstad van Rotterdam zijn eenvoudig en snel aan te rijden. Hier zijn weer talloze andere horecagelegen heden te vinden om het weekend goed te vieren. De sfeer in een woning als deze moet je persoonlijk voelen, maak daarom en afspraak om zelf te ervaren hoe wonen op deze locatie is!

De indeling van dit speelse appartement is als volgt:
Via het klassieke jaren '30 portiek is de entree naar de eerste woonetage. De fijne ruimtes zijn na de hal direct zichtbaar. Aan de voorzijde is de royale woonkamer. Deze heeft aan de straatzijde een grote raampartij, verder is er toegang naar het zonnige balkon aan de voorzijde. Deze is gelegen op het oosten en dus uitermate geschikt voor een lekkere ochtend koffie. Vanuit de woonkamer is een open doorgang naar de eetkamer/tussenkamer. Hier is veel kastruimte te vinden. Via de klassieke schuifdeuren is de doorgang naar de slaapkamer aan de achterzijde. De slaapkamer kent veel ruimte, verder is hier de douchecabine en een wastafel met een meubel aanwezig. De totale ruimte is lang, maar door de grote raampartijen aan de beide zijden komt er veel licht naar binnen. In de hal is de meterkast en de toiletruimte gelegen. De wasmachine aansluiting bevindt zich in de toiletruimte en in de doorgang naar de eetkamer staat de koelkast. De keuken (2018) bevindt zich aan de achterzijde, deze is in een nette rechte opstelling. Het moderne blok is voorzien van een gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasmachine, gootsteen en uiteraard veel kastruimte. Het zonnige balkon op het westen is ook vanuit de keuken te bereiken. Hier kan je op een warme zomeravond tot laat genieten van een hapje en een drankje bij de ondergaande zon.

De woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen met daarin dubbele beglazing. Rondom het complex en in de kindvriendelijke wijk is het betaald parkeren, parkeervergunningen zijn eenvoudig aan te vragen bij de gemeente Rotterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1935
- Gebruiksoppervlakte wonen: 61m2
- Inhoud: 194m3
- Balkons: 5m2
- Volledig eigendom
- Verwarming/warm water: C.V.-combiketel, Vaillant, bouwjaar: 2009
- VvE bijdrage: €108,50 per maand
- EPA-label: C
- Extra clausules in de koopakte: asbest- en ouderdomsclausule
- Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 194 m3
Woonoppervlakte: 61 m2
Bouwjaar: 1935
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 32 Foto's
Plattegrond