Verkocht
Bark 26
in Brielle

Aan een rustige straat in de wijk Zuurland vindt u deze ruime drive-in woning. De woning is voorzien van een ruime inpandige garage, voldoende binnenruimte en een achtertuin met een overkapping. Door de vele ruimte die u zowel binnen als buiten de woning treft, is het hier heerlijk wonen. In de directe omgeving van de woning vindt u alle benodigde voorzieningen. Zo is er een pleintje waarbij u een supermarkt, een Primera, een bakker en nog meer kunt vinden.

Indeling
Begane grond: entree/hal met de meterkast en de trapopgang. Vanuit de hal heeft u toegang tot de riante inpandige garage en de tuinkamer van circa 14m2 aan de achterzijde van de woning. Een ideale ruimte voor bijvoorbeeld een thuiswerkplek!
De garage is voorzien van elektriciteit, elektrische deur, en verwarming. Het biedt de ruimte om de auto te parkeren. Vanuit de garage is er toegang tot de achtertuin.

1e verdieping: overloop met toegang tot de woonkamer, het toilet en de was/stookruimte. We nemen u eerst mee naar de woonkamer. De woonkamer is aangenaam licht door de grote raampartijen aan zowel de voorkant als achterkant. De kamer is voorzien van een keurige laminaatvloer, strakke wanden en zonwering. Vanuit de woonkamer is er tevens toegang tot de open keuken. Deze keuken is gebouwd in een U-opstelling en is voorzien van inbouwapparatuur en een neutrale afwerking. Vanaf de overloop is er toegang tot het toilet en de kast met daarin de aansluiting voor de wasmachine/droger.

2e verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. Slaapkamer 1 vindt u aan de voorzijde van de woning. Deze kamer is voorzien van een vaste kast, vloerbedekking en behang. De kamer is met een oppervlakte van circa 13m2 ruim van opzet. Slaapkamer 2 en 3 vindt u aan de achterzijde van de woning en hebben een afmeting van resp. circa 12m2 en 9m2. Deze kamers genieten een vergelijkbare afwerking en zijn aangenaam licht. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Aan de voorzijde van de woning vindt u de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wandradiator.

Tuin
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin dient als oprit voor de auto. Zo kunt u de auto parkeren in de garage en/of op de oprit.
De achtertuin is voorzien van een keurige afwerking en een zonnige ligging op het westen. De tuin is afgewerkt met een houten vlonder en keurige schuttingen. Aan de achterzijde van de tuin is tevens een berging/overkapping met elektra te vinden.Algemeen
Bouwjaar 1973
Inhoud 443m3.
133m2 eigen grond.
De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels een cv-combiketel met radiatoren. Deze cv-combi levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 133 m2
Inhoud: 443 m3
Woonoppervlakte: 114 m2
Bouwjaar: 1973
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 46 Foto's
Plattegrond
Video