Verkocht
Anatole Franceplaats 332
in Rotterdam

Groen en landelijk gelegen: ruim en licht vierkamer appartement met een ruim balkon op de eerste verdieping van een robuust complex met liftinstallaties.
- Ruime en lichte vertrekken
- Luxe keuken
- Populaire locatie
- Verzorgd appartement

Op deze plek zijn al je wensen te combineren. De woning heeft een centrale ligging te midden van alle mogelijke voorzieningen. Voor het gemak van je dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum “Hesseplaats” op loopafstand en winkelcentrum “Binnenhof” is per fiets prima bereikbaar. Ben je meer een sportief type dan is dit deze locatie de perfecte basis om de natuur in trekken. De omgeving is voorzien van diverse landelijke paadjes langs waterpartijen om heerlijk in de frisse lucht te wandelen en te fietsen. Denk bijvoorbeeld aan natuurgebied “De Rottemeren", of de “Zevenhuizerplas”. Met het openbaar vervoer (metro en bus) ben je binnen 10 minuten in hartje Rotterdam of bij winkelcentrum Alexandrium, metrohalte "Hesseplaats" is op 4 minuten afstand van de woning. Uitvalswegen naar omliggende dorpen en steden zijn snel en eenvoudig te bereiken. Ben jij de perfecte match voor dit appartement? Kom dan vooral even binnenkijken!

Op de begane grond ligt de verzorgde gesloten entree met de postbussen, een bellentableau en een videofoonverbinding in de voorhal. Daarna kom je in de hal met de toegang tot de lift, de bergingen op de begane grond en het trappenhuis naar de verdiepingen. De indeling van het appartement op de eerste verdieping is als volgt:

- Entree/hal met de meterkast en een open doorgang naar de keuken.
- De keuken (2016) is voorzien van een rechte wandopstelling met brede pannenlades en een mooi werkblad. Je beschikt hier over de volgende inbouwapparatuur: een koelkast met vriesvak, een oven, een 4-pits gaskookplaat met een afzuigkap en een vaatwasser.
- Tussenhal met toegang tot alle overige vertrekken.
- Toiletruimte met een staand toilet en fonteintje.
- Badkamer met een douchehoek, een vaste wastafel met onderkast en de wasmachine aansluiting.
- Slaapkamer aan de voorzijde met een vaste schuifkastenwand.
- Open doorloop naar de ruime en lichte woonkamer. Een deur geeft toegang tot het woningbrede balkon. Door de hal bij de woonkamer te trekken krijg je er een leuke extra oppervlakte bij én creëer je een speelse indeling.
- Vaste kast.
- Royale slaapkamer aan de achterzijde met een plafondhoge vaste kastenwand.
- Kleine slaap-/studeerkamer, eveneens gelegen aan de achterzijde.
- Balkon (ca. 10m2) met een rustig en weids uitzicht over de binnentuin die fraai is aangelegd met diverse volwassen bomen, ruime perken en een goed onderhouden grasveld. De zonligging is gunstig: op het zuidoosten.
- Eigen berging (ca. 5m2) op de begane grond.

De woning is voorzien van houten kozijnen, deels met dubbele beglazing. Het complex heeft een “groen” dak en is in 2012 voorzien van een nieuwe standleiding waarbij alle aan- en afvoerleidingen eveneens zijn vernieuwd. Parkeren rondom het complex is gratis en er is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. De VvE is actief en heeft een maandelijkse bijdrage van € 159,71. Op de begane grond beschik je over een eigen berging.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1971
Woonoppervlakte: 83m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 10m2
Berging: 5m2
Inhoud: 263m3
Complex met liftinstallaties
Erfpachtgrond: looptijd tot en met 28-06-2097, de canon is afgekocht voor de gehele looptijd
Verwarming: blokverwarming
VvE bijdrage: € 159,71 per maand
Voorschot stookkosten: € 76,15 per maand
EPA-label: C
Extra clausules in de koopakte: Asbest/-ouderdomsclausule
Oplevering in overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 263 m3
Woonoppervlakte: 83 m2
Bouwjaar: 1971
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 38 Foto's
Plattegrond