Verkocht
Akker 92
in Brielle

Deze verzorgde hoekmaisonnette vindt u op de 1e en 2e verdieping. De woning kent in het geheel een moderne afwerking. De woning beschikt over een zonnig balkon op het zuiden en een moderne keuken en badkamer.

De woning en omgeving
Deze fijne maisonnette woning vindt u in de leuke woonwijk “De Kleine Gootte” in Brielle. De woning is in de afgelopen jaren goed onderhouden en heeft dan ook een moderne afwerking. Naast de woning vindt u de losse stenen berging mét zolder.
In de directe omgeving van de woning vindt u winkels, scholen en openbaar vervoer.


Indeling
1e verdieping: entree/hal met de trapkast, meterkast en het toilet met fonteintje. Tevens is er vanuit de hal toegang tot zowel de eerste slaapkamer als de woonkamer en de trapopgang. De eerste slaapkamer vindt u aan de linkerkant van de entree. Deze kamer van circa 9m² is voorzien van een vinylvloer en de wanden zijn voorzien van spuitwerk.
Vanuit de hal nemen we u mee naar de woonkamer. De ruime woonkamer van circa 26m² is eveneens voorzien van een vinylvloer en afgewerkt met spuitwerk. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. Deze ligging zorgt er tevens voor dat de living aangenaam licht is.
Tot slot vindt u hier de moderne open keuken. Deze open keuken is voorzien van een combi-oven, inductieplaat, vaatwasser en koelkast.

1e verdieping: overloop met opstelling van de cv-combi. Ruime slaapkamer van circa 12m2 met een groot dakraam en een nette afwerking bestaande uit vloerbedekking en spuitwerk. De hoge nok zorgt voor een ruimtelijk gevoel.
De moderne badkamer is keurig afgewerkt en voorzien van een riant ligbad, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.


Algemeen
V.v.E.-bijdrage € 35,-- per maand.
Bouwjaar 1988
Inhoud 224m3.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbel glas.
De woning wordt verwarmd middels cv-combi met radiatoren. Deze cv-combi (Merk: Nefit, bouwjaar 2004) is in eigendom en levert ook het warme water in de woning.
Oplevering in overleg.

+ Lees meer ›
Woonlaag: 1
Inhoud: 224 m3
Woonoppervlakte: 66 m2
Bouwjaar: 1988
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 33 Foto's
Plattegrond