Verkocht
Ajaxstraat 35
in Rotterdam

In de kleinschalige en groene wijk 110-morgen ligt een moderne tweelaags tussenwoning met lichte en ruime vertrekken en een achtertuin op het oosten. De kindvriendelijke omgeving, nabij sportvelden, een speeltuin en het Argonautenpark met zwemvijver “Het Zwarte Plasje” is een vermelding waard. Een kinderdagverblijf en diverse scholen zijn in de directe nabijheid terug te vinden, maar ook medische voorzieningen zoals de zorgboulevard aan het Minervaplein, winkels, openbaar vervoer en toeritten naar uitvalswegen zijn goed vertegenwoordigd in de wijk. En op korte afstand van recreatieve voorzieningen zoals bijvoorbeeld Plaswijckpark en de Bergse Plassen. Comfortabel wonen doe je in deze jonge wijk in een fijne tussenwoning aan de Ajaxstraat. Welkom!

Op de begane grond is de indeling als volgt:
Entree/hal met de toiletruimte voorzien van een duoblok en fonteintje. Verder vind je hier de meterkast en de trapopgang naar de slaapverdieping. Er is nog een ruime garderobehoek in de hal aanwezig. Een deur geeft toegang tot de woonkamer. Deze lichte ruimte is voorzien van een royale schuifpui naar de achtertuin en aan de voorzijde vindt u de opstelling van de keuken terug. Een basic keukenblok met boven en onderkastjes en losstaande apparatuur (ter overname beschikbaar) bepalen hier de inrichting en er is ruimte voor een eettafel aanwezig. De begane grond is geheel voorzien van een houtlook vinylvloer en strakke wanden voorzien van renovlies.

Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde ligt de master bedroom, een ruime slaapkamer over de volledige breedte van de woning. Daarnaast ligt een ruime inloopkast met de aansluiting voor de wasmachine en de opstelling van de MV-unit en de C.V.-combiketel. Aan de voorzijde ligt nog een ruime slaapkamer en de badkamer. Dit royale vertrek is voorzien van een douchehoek, radiator en een vaste wastafel. Een raam zorgt voor natuurlijke ventilatie. Deze verdieping is eveneens voorzien van een houtlook vinylvloer en strakke wanden voorzien van renovlies.

De achtertuin (5.35 x 7.90) is gelegen op het oosten en onderhoudsvriendelijk bestraat. Hier vind je een houten berging en een achterom.

De woning is keurig onderhouden, goed geïsoleerd en voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Met uitzondering van de schuifpui, dat betreft een kunststof kozijn. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om de woning uit te breiden door een tweede verdieping op de woning te plaatsen. De meterkast is voorzien van vijf groepen plus twee aardlekschakelaars.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 2010
Gebruiksoppervlakte wonen: 90m2
Inhoud: 319m3
Perceeloppervlakte: 95m2
Eigen grond
Verwarming/warm water: C.V.-combiketel, Intergas HR, bouwjaar 2010, goed onderhouden
EPA-label: n.v.t.
Oplevering: in onderling overleg

Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend. Daarnaast aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen aansprakelijkheid voor de in de presentatie verstrekte informatie. Mocht de presentatie vragen oproepen, dan nodigen wij u van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.

+ Lees meer ›
Perceeloppervlakte: 95 m2
Inhoud: 319 m3
Woonoppervlakte: 90 m2
Bouwjaar: 2010
Deel deze woning via: Facebook Email

Weet je al voldoende en wil je direct contact opnemen?

1 / 31 Foto's